藍澄灣業主社群

標題: 會所收費係點樣計 ?? [打印本頁]

作者: hktakpo    時間: 2007-8-15 14:37:41     標題: 會所收費係點樣計 ??

泳池幾錢 ??
會所有咩玩 有冇網球場及羽毛球 桌球 健身室 收費如何  ??
thank
作者: grassman    時間: 2007-8-15 15:21:07

點解買樓時唔問?
作者: kavinxp    時間: 2007-8-15 15:59:46

你可以去問agent  佢有張list

我只知泳池 $20  因為未 join club  :em12:
作者: hktakpo    時間: 2007-8-15 16:46:31

問左但唔詳細 但點解個個月要 join club hk$120 先可以用到健身 果 club 有咩玩 ?? 影視廳大嗎 ??
作者: Eddy Lam    時間: 2007-8-15 18:12:00

[quote:d0b6294645="hktakpo"]問左但唔詳細 但點解個個月要 join club hk$120 先可以用到健身 果 club 有咩玩 ?? 影視廳大嗎 ??[/quote]

係$150先.琝r~

影視廳我參觀過一次 印象中唔係好大 坐到幾個人咁囉...

其實你可以去會所行個圈睇下.畯?琝A先決定join唔join啦...
作者: hktakpo    時間: 2007-8-16 10:04:29

我見個網 d 業主要一齊 join 一個月 join hk$120 可以四個人 如果我得一個咪唔化算 ??  :shock:
作者: emilywws    時間: 2007-8-21 23:30:06

我見個網 d 業主要一齊 join 一個月 join hk$120 可以四個人 如果我得一個咪唔化算 ??

係咪真係可以一齊join架?! 如果係可唔可以到時預埋我~ 我十月左右入伙~  
作者: hktakpo    時間: 2007-8-22 18:49:49

我都係十月入伙  咁啱    
作者: emilywws    時間: 2007-8-22 21:21:23

[quote:30f5e5af62="hktakpo"]我都係十月入伙  咁啱    [/quote]我下星期五收樓啦~ 好開心呀!!!!  
你呢? 幾時收樓呀?!!!
作者: hktakpo    時間: 2007-8-23 00:08:14

我要 10 月中先收樓  
到時記得一齊 join  

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2