藍澄灣業主社群

標題: 夏日鉅獻~ 喵~ [打印本頁]

作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2007-7-14 15:32:44     標題: 夏日鉅獻~ 喵~

呢排執野唔覺意 搵番部藍澄灣原裝抽油煙機 仲係原裝行貨 100%全新 N咁多年保養 抽油煙力特強 又有lcd display 全智能AI  同5.1 聲道添 一般彷間抽油煙機真係無得比.... 下刪三千幾字....

要o既話就pm 我啦 優惠淨係俾藍澄灣業主o架咋 !!
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2007-7-17 00:12:27

真係100%全新估喎 冇人用得著掉o左佢好浪費... 有冇人啱駛呢?
作者: kavinxp    時間: 2007-7-18 12:36:17

hi 我後日收樓呀 上手話部抽油煙機壞左架 我check 完如果唔work 的話
你可以賣俾我嗎?幾多錢左右呢?
唔該哂
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2007-7-18 20:59:47

根據 Master Card 廣告話齋:

藍澄灣呎價=$2xxx  :em06:  :em06:
但係 藍澄灣業主o既手望相助精神=無價
所以 抽油煙機=$0

搵日得閒就上黎收貨啦!! 聯絡方法已pm 你。
作者: grassman    時間: 2007-7-19 00:48:13

[quote:bced424c83="貓貓仔&貓貓女"]根據 Master Card 廣告話齋:

[/quote]

Do you have spare money for me? :mrgreen:
作者: kavinxp    時間: 2007-7-21 10:33:23

[quote:1e218b63c0="貓貓仔&貓貓女"]根據 Master Card 廣告話齋:

藍澄灣呎價=$2xxx  :em06:  :em06:
所以 抽油煙機=$0

搵日得閒就上黎收貨啦!! 聯絡方法已pm 你。[/quote]

感動 & 感謝    
作者: kavinxp    時間: 2007-7-27 00:21:37

多謝貓仔  ops:  ops:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2