藍澄灣業主社群

標題: 有冇岩岩買入 RC 既朋友呀! [打印本頁]

作者: bby    時間: 2007-5-9 17:06:33     標題: 有冇岩岩買入 RC 既朋友呀!

一齊分享下你既裝修進度可以嗎?  ops:  ops:  ops:
作者: Eddy Lam    時間: 2007-5-9 21:51:37

Welcome ar!!!

呢度有一個 ==> http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=10132
作者: bby    時間: 2007-5-9 23:08:50

h: Thank you ar!!!

好多野都未安排 仲要住係前面酒店一個月 因為舊屋5月中要交樓比人 真係慘  :em01:
作者: sunday    時間: 2007-5-10 09:05:31

[quote:fe24156d47="bby"]h: Thank you ar!!!

好多野都未安排 仲要住係前面酒店一個月 因為舊屋5月中要交樓比人 真係慘  :em01:[/quote]

酒店有沒有月租的?多少錢呢? ops:
作者: bby    時間: 2007-5-10 09:49:02

[quote:629b4b8c4d="sunday"]酒店有沒有月租的?多少錢呢? ops:[/quote]

冇月租 每日計架~
我自己就咁打去問$300/晚 + 13% 稅
作者: grassman    時間: 2007-5-10 10:02:51

[quote:be592896e0="bby"][quote:be592896e0="sunday"]酒店有沒有月租的?多少錢呢? ops:[/quote]

冇月租 每日計架~
我自己就咁打去問$300/晚 + 13% 稅[/quote]

Walk-in 都咁平! :shock:
作者: sunday    時間: 2007-5-10 10:04:13

[quote:f923d361be="bby"][quote:f923d361be="sunday"]酒店有沒有月租的?多少錢呢? ops:[/quote]

冇月租 每日計架~
我自己就咁打去問$300/晚 + 13% 稅[/quote]

我都試過就甘行過去,住了一晚,$719+13%! :em01:
作者: bby    時間: 2007-5-10 10:18:04

[quote:e688d8a254="sunday"]我都試過就甘行過去,住了一晚,$719+13%! :em01:[/quote]

WALK-IN係咁貴架 間間酒店都係咁
不過要住成個月 要計返條數先得!

係呢? 你住第幾座架?  :
作者: bby    時間: 2007-5-10 10:24:31

[quote:0fd2ddf58e="grassman"]Walk-in 都咁平! :shock:[/quote]

我打去問左先架咋! 又問埋Panda酒店價錢差唔多  :mrgreen:
作者: Eddy Lam    時間: 2007-5-11 12:54:17

[quote:1acad5fc5a="sunday"][quote:1acad5fc5a="bby"][quote:1acad5fc5a="sunday"]酒店有沒有月租的?多少錢呢? ops:[/quote]

冇月租 每日計架~

我都試過就甘行過去,住了一晚,$719+13%! :em01:[/quote]

做乜有屋企唔返 要去hotel住一晚o既?
作者: kavinxp    時間: 2007-5-12 22:38:23

[quote:496ba44dd0="Eddy Lam"]Welcome ar!!!

呢度有一個 ==> http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=10132[/quote]

係我 ... :  :
作者: kavinxp    時間: 2007-5-12 22:39:34     標題: Re: 有冇岩岩買入 RC 既朋友呀!

[quote:a4251cf270="bby"]一齊分享下你既裝修進度可以嗎?  ops:  ops:  ops:[/quote]

等七月收樓 買將床 買少少家電就住得了
作者: diedsee    時間: 2007-5-24 22:49:30

[quote:1f9764f23a="bby"][quote:1f9764f23a="sunday"]酒店有沒有月租的?多少錢呢? ops:[/quote]

冇月租 每日計架~
我需要訂房 可以比個酒店電話no.嗎?
作者: diedsee    時間: 2007-5-24 22:57:17

[quote:117b2bb6ce="bby"][quote:117b2bb6ce="sunday"]酒店有沒有月租的?多少錢呢? ops:[/quote]

冇月租 每日計架~
作者: diedsee    時間: 2007-5-24 22:58:03

[quote:d2a43c6a89="bby"][quote:d2a43c6a89="sunday"]酒店有沒有月租的?多少錢呢? ops:[/quote]

冇月租 每日計架~
作者: milk    時間: 2007-5-25 13:39:51

睇o黎 diedsee 妳真係好有需要喎~ :
作者: bby    時間: 2007-6-8 12:22:19

[quote:632004c086="diedsee"][quote:632004c086="bby"][quote:632004c086="sunday"]酒店有沒有月租的?多少錢呢? ops:[/quote]

冇月租 每日計架~
我需要訂房 可以比個酒店電話no.嗎?[/quote]
唔好意思 開始裝傷小左上黎先見到你留言
我都係就咁打1083check架咋 唔好意思
作者: bby    時間: 2007-6-8 12:22:46

[quote:408e97885a="diedsee"][quote:408e97885a="bby"][quote:408e97885a="sunday"]酒店有沒有月租的?多少錢呢? ops:[/quote]

冇月租 每日計架~
作者: bby    時間: 2007-6-8 12:23:20

[quote:cd68e7a16f="diedsee"][quote:cd68e7a16f="bby"][quote:cd68e7a16f="sunday"]酒店有沒有月租的?多少錢呢? ops:[/quote]

冇月租 每日計架~
作者: bby    時間: 2007-6-8 12:24:22

[quote:d40c9232fc="diedsee"][quote:d40c9232fc="bby"][quote:d40c9232fc="sunday"]酒店有沒有月租的?多少錢呢? ops:[/quote]

冇月租 每日計架~
作者: Uncle O    時間: 2007-6-19 23:39:32

點解唔問下Agent有冇啲短租都得嘅盤?有時都會有呢啲盤架。
再唔係走落去村屋睇下街招,都會有架租盤架。
作者: hktakpo    時間: 2007-8-15 14:34:11

我十月入伙

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2