diedsee 發表於 2007-3-24 14:59:08

小禮物

大家當年回咩小禮物 ga??
我諗到頭都大埋 唔想要食物 又想要實用小小 更加唔想人地收完之後拋棄份小禮物...  :oops:

係呢 唔知大家仲有冇利是封淨呢... :oops:

Billy 發表於 2007-3-24 15:25:30

Re: 小禮物

我諗到頭都大埋 唔想要食物 又想要實用小小 更加唔想人地收完之後拋棄份小禮物...  :oops:

就係因為你諗到果d問題所以我冇攪小禮物.

利是封我重有少少喎你係咪要呀.
pm我我放入你信箱.

diedsee 發表於 2007-3-24 17:13:35

pm我我放入你信箱.
要呀~ pm左
冇攪小禮物 咁有冇代替品??

Billy 發表於 2007-3-24 23:41:35

pm我我放入你信箱.
要呀~ pm左
冇攪小禮物 咁有冇代替品??

利是當回左禮架喇....

bikbark 發表於 2007-3-26 15:07:33

我都無整小禮物 因為自己去飲都唔會拎走 除非真係即場食得o既o野會食o左佢......
例如刻o左對新人名o既相架 放自己幅相但有人o地個名 怪怪地咁......

sunday 發表於 2007-3-26 15:42:44

我就整左刻有姓名和日期的小陶瓷,每個要成$20,現在自己還剩低一大袋。 :dead:

以後,我兩個親戚結婚,都是送玻璃天鵝仔,我覺得幾抵,$4連盒,盒面上有新人名字和日期,還有十二種不同款式造型... :wink:

都是在金都買的 :idea:

diedsee 發表於 2007-3-26 15:52:21

我都無整小禮物 因為自己去飲都唔會拎走 除非真係即場食得o既o野會食o左佢......
例如刻o左對新人名o既相架 放自己幅相但有人o地個名 怪怪地咁......
我都係咁諗 但家下人人都整 唔整好似咩咁...

diedsee 發表於 2007-3-26 15:55:23

我就整左刻有姓名和日期的小陶瓷,每個要成$20,現在自己還剩低一大袋。 :dead:

以後,我兩個親戚結婚,都是送玻璃天鵝仔,我覺得幾抵,$4連盒,盒面上有新人名字和日期,還有十二種不同款式造型... :wink:

都是在金都買的 :idea:
行左金都 好似唔特別

Jess and Burns 發表於 2007-3-26 16:02:18

我都係咁諗 但家下人人都整 唔整好似咩咁...

咁你其實係想送定點?

Jess and Burns 發表於 2007-3-26 16:04:31

不如送12生肖既公仔?  或者係星座既公仔..又或者可以儲一套既公仔.

通常要既 就會想要晒一套
唔要既 就會比d 想要晒一套既人..
咁咪大家都好. :P
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 小禮物