Billy 發表於 2007-3-23 16:30:50

係大陸工餘時候作品 (三)

手腳慢砌左幾個月喇.

hales 發表於 2007-3-23 16:43:29

你整親都係SD Gundam既? 哈~

Jeffrey Shirley 發表於 2007-3-24 00:49:32

你真係好心機! :em11: 利害! :em14:

Robert 發表於 2007-3-24 09:44:06

佢專一囉! :mrgreen:

Billy 發表於 2007-3-24 15:20:45

以前買落依家重有十幾隻未砌.....
如果係mgpg 我就覺得手辨靚b.

但玩手辨我又鍾意五星多d.....
所以模型多數都係sd.

hales 發表於 2007-3-24 16:43:03

所以模型多數都係sd.

機時整返架 Freedom or Justics? 8)

Billy 發表於 2007-3-24 23:46:35

所以模型多數都係sd.

機時整返架 Freedom or Justics? 8)

我果個年代剩係鍾意0079008308小隊.....入面果d.
咩野W-GUNDUMZ-GUNDUMZZ-GUNDUM....都覺得麻麻地.

Freedom or Justics應該有咩機會.

下隻會砌綠色ZUKU II同紅色ZUKU II.
都係D舊野啱我多D.... :oops:
頁: [1]
查看完整版本: 係大陸工餘時候作品 (三)