Jess and Burns 發表於 2007-3-21 17:20:08

2007 花展

:)

Jess and Burns 發表於 2007-3-21 17:20:52

重有.

hales 發表於 2007-3-21 17:38:34

幾靚喎~~~
我都仲未有時間去!~ :em01:

洋紅色果時係所有digital相機既弱項....so far 無一部機可以影得到靚既
洋紅 / 桃紅 / 鮮紅色....=.=

Jess and Burns 發表於 2007-3-21 17:40:58

幾靚喎~~~

洋紅色果時係所有digital相機既弱項....so far 無一部機可以影得到靚既

我都覺得個桃紅色 好假呀 :?

hales 發表於 2007-3-21 17:53:45

幾靚喎~~~

我都覺得個桃紅色 好假呀 :?

無辨法咖喇其實...(暫時黎講)
因為以黑白既眼去睇 紅/綠/藍 三色既話 紅色係好白 藍色係好黑
所以好多時紅色係會出現曝光過度 變左一撻撻色無哂層次又無哂立體感.... :dead:

可能要等下一代既 Fujifilm SuperCCD 或者係 Sigma果度唔知乜鬼ccd
會好好多都未定 新既技術係 CCD會分開三層layer 分別對 R / G / B 獨立感光
(呢o的知o下就算~~唔駛明白的.....哈哈~~~)

vivian 發表於 2007-3-22 00:56:16

小的也有 ....

vivian 發表於 2007-3-22 00:58:02

還有....

Jess and Burns 發表於 2007-3-22 10:18:10

好靚喎Vivian. 有無執過相架?

vivian 發表於 2007-3-22 10:44:45

hi Jessica
謝謝您! 相片沒有執,只是加上相框!!

Jess and Burns 發表於 2007-3-22 10:57:49

hi Jessica
謝謝您! 相片沒有執,只是加上相框!!

咁真係影得好自然喎! 如果第時我地影d 相唔使執 都會用你呢種相框. :D
頁: [1] 2
查看完整版本: 2007 花展