Billy 發表於 2007-3-17 08:37:08

新鏡落地

AF-S VR ZOOM-NIKKOR 70-300MM F/4.5-5.6 G IF-ED

影到BB最自然既一面.

Eddy Lam 發表於 2007-3-17 09:26:08

BB又大個左喇 :)

Jeffrey Shirley 發表於 2007-3-17 09:41:23

Billy

個女真係好似你! :) 不過都有 D 似 Surewin。 :)

支鏡幾好喎! :em11:

Tomato 發表於 2007-3-17 12:13:09

越來越似sure win!!

Sure Win 發表於 2007-3-17 12:55:00

越來越似sure win!!

真係 :oh:  你唔好"冧"我架! :face13:

grassman 發表於 2007-3-17 12:58:14

上個月似Billy 睇呢張相上黎依家就似SureWin多D啦! :mrgreen:

hales 發表於 2007-3-17 13:51:21

支鏡新出無耐咋喎~~~ :lol:
都唔平阿...成4000幾....
不過應該幾好用~

bikbark 發表於 2007-3-17 14:43:36

上個月似Billy 睇呢張相上黎依家就似SureWin多D啦! :mrgreen:
係似sure win多o左喎

hales 發表於 2007-3-18 16:19:45

Re: 新鏡落地

AF-S VR ZOOM-NIKKOR 70-300MM F/4.5-5.6 G IF-ED

影到BB最自然既一面.

o依!? 係喎 果日係唔係你call我問我 70-300G?????
因為我講完電話之後都仲未知係邊個call我..... :oh:

Billy 發表於 2007-3-18 17:33:26

Re: 新鏡落地

影到BB最自然既一面.

o依!? 係喎 果日係唔係你call我問我 70-300G?????
因為我講完電話之後都仲未知係邊個call我..... :oh:

咪係我call你囉... :sweat:
本來諗住買冇VR果枝2000幾.
點知已經唔出.
買唔係ED果枝又驚唔靚買左唔用.
跟住打比你話長鏡VR有用.
結果就買左呢枝貴左2000幾..... :em05:
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 新鏡落地