Jeffrey Shirley 發表於 2007-3-7 09:39:04

2007 禮賓府舉行開放日

禮賓府舉行開放日  

香港禮賓府3月11日(周日)舉行開放日,讓市民欣賞杜鵑花和其他花卉外,以及參觀行政長官用以舉行官式活動和接待賓客的地方。開放時間由上午10時至下午5時。

參觀人士應盡量選乘公共交通工具前往禮賓府,並由上亞厘畢道的東閘進入,遊覽完畢後循正門離開。

警方將視乎輪候參觀的人數,公布截止輪候時間,以確保所有排隊等候入場的人士,均能在開放時間內參觀禮賓府。

milk 發表於 2007-3-7 22:29:21

肥仔,你同雪梨今年又去影相呀!

Jeffrey Shirley 發表於 2007-3-9 09:47:40

肥仔,你同雪梨今年又去影相呀!
哈哈!已經共識左會去! :)
不過就未 confirm 上午還是下午去! :?:
不過以我地既習慣應該係下午 :lol: ,同埋可能安排去睇下樓添(當行街)! :em04:

Jess and Burns 發表於 2007-3-9 10:37:44

本來都想去.. 不過今個星期同媽咪去"食樹皮" 所以唔去得.

grassman 發表於 2007-3-9 10:48:18

本來都想去.. 不過今個星期同媽咪去"食樹皮" 所以唔去得.

乜黎架?

Jeffrey Shirley 發表於 2007-3-9 10:56:34

乜黎架?
係囉!係囉! :?:

Jess and Burns 發表於 2007-3-9 11:00:43

你地未聽過首歌叫: 她約我去" 食樹皮" 咩?
咁out 既?

Jeffrey Shirley 發表於 2007-3-9 11:07:41

你地未聽過首歌叫: 她約我去" 食樹皮" 咩?
咁out 既?
哦!原來係咁! :idea:
我上個星期先 "食過樹皮",都食得幾開心。 :em04:
都係o個句,平日去食,會好味好多,因為無人同妳爭 "食樹皮"。 :lol:
頁: [1]
查看完整版本: 2007 禮賓府舉行開放日