Jeffrey Shirley 發表於 2007-3-7 09:35:46

2007 香港花卉展覽

展覽地點
香港維多利亞公園

展覽日期及時間
2007年3月16日至25日﹝共十天﹞
上午9時至晚上9時

主題花
洋葵

入場費
成人 - 14 元
小童、學生、長者及殘疾人士 - 7 元

星期一至五
長者及殘疾人士免費參觀
三十人或以上團體參觀,成人半價優惠

預售入場券

由2月22日至3月25日,市民可以到康樂及文化事務署分區辦事處、設有「康體通」服務的康樂場地預先購買入場券,同時可於3月16日至25日花展期間在維多利亞公園花展入口處即場購票。

查詢: 電話 2697 8030 傳真 2691 7264
電郵: hkfs@lcsd.gov.hk

Tomato 發表於 2007-3-7 11:06:06

我都想去呀....因為現場買花好似平過去花墟...嘻嘻!!

milk 發表於 2007-3-7 22:26:37

唔~~可能會去睇o下!

Jeffrey Shirley 發表於 2007-3-9 09:35:41

你屋企仲有地方放其他野咩!? :nowords:

Jeffrey Shirley 發表於 2007-3-9 09:42:16

唔~~可能會去睇o下!
你跑完馬拉,今期終於都出行番出黎喇! :lol:
得閑就黎吹下水啦! :)

Jess and Burns 發表於 2007-3-9 12:26:40

打算3/18去.

Tomato 發表於 2007-3-9 15:07:47

仲有仲有.....無都夾硬搵個地方出來放...

Jeffrey Shirley 發表於 2007-3-9 15:38:17

咁就要換大單位喇! :)

Tomato 發表於 2007-3-11 01:15:31

咁就要換大單位喇! :)

唔換啦 有錢換間可以養狗狗 又可以種花ge..............村屋 :face13:
頁: [1]
查看完整版本: 2007 香港花卉展覽