Tomato 發表於 2007-1-19 10:39:58

開張大吉...

開左喇....開左喇.....
大家踴躍發言啦 好開心.... :o

由細到大都怕狗狗 有諗過假如自己可以唔驚狗就好喇!!
終於我都克服到 而家仲養埋狗狗.....養狗狗真係一件好幸福ge事.... :yeah:

唔單止養狗狗可以一齊傾計 養其他動物都可以0架....

Jess and Burns 發表於 2007-1-19 10:49:14

公喜 公喜.
終於都開到了.

到底你隻比比幾時先返到你屋企架?

Tomato 發表於 2007-1-19 11:01:04

公喜 公喜.
終於都開到了.

下個月頭等佢打埋第二針 過年左右我地一家團聚喇....
:yeah: 今個星期日我可以見到佢 好開心..... :o

cliff 發表於 2007-1-19 12:49:54

Hello all !!

My pets are two Bunnies ar :) Hehe ...

diedsee 發表於 2007-1-19 17:38:19

congratulation!!

肥度 發表於 2007-1-19 20:30:06

見到啦見到啦...好野 !

H and H 發表於 2007-1-20 21:05:13

公喜 公喜.
終於都開到了.

下個月頭等佢打埋第二針 過年左右我地一家團聚喇....
:yeah: 今個星期日我可以見到佢 好開心..... :o乜你養狗呀,你...可以養狗...恭喜晒!

H and H 發表於 2007-1-20 21:05:49

到時我想睇下你隻狗狗呀

Tomato 發表於 2007-1-21 21:48:51

等佢打埋針先 過年就返屋企喇~~
打埋針沖埋涼 有個香香ge身體比大家接觸....呵呵呵~~
尋晚佢返左屋企過左一晚 簡直natural high 不過佢無吠過....
所以聽到狗吠唔關我事0架....哈哈哈~~

Isaac1022 發表於 2023-7-23 15:42:22

:hug::hug::hug: 通渠
通渠公司
高壓通渠
24小時通渠
通渠服務
頁: [1]
查看完整版本: 開張大吉...