grassman 發表於 2006-12-4 10:13:14

祝S&B J&A結婚週年快樂

S&B成績彪炳,有目共睹! :em11:

J&A亦步亦趨,成績美滿! :em19:

Billy 發表於 2006-12-5 09:22:06

Re: 祝S&B J&A結婚週年快樂

S&B成績彪炳,有目共睹! :em11:

J&A亦步亦趨,成績美滿! :em19:

真係要估先知你講緊我.
多謝晒.

不經不覺咁快以經一年.
BB亦已三個月大喇...

bikbark 發表於 2006-12-5 12:20:44

見到billy個b女都成三個月 覺得你o地好似結o左好耐婚tim
:oops:

Billy 發表於 2006-12-5 13:20:30

見到billy個b女都成三個月 覺得你o地好似結o左好耐婚tim
:oops:

期實我地重遲過你地結婚呀.... :oops:

Andrew Jessica 發表於 2006-12-5 23:59:19

我地都係今日先知有人講我地 anyway 可能late左少少 但係都多謝大家
我地個b都係重有兩個月就出生啦 真係話咁快呀 我自己都覺得好快咁呀

grassman 發表於 2006-12-6 03:56:09

你地個名太長,寫唔哂,大家明喇呱!

grassman 發表於 2007-12-4 10:26:28

Hello,又係我!

又黎祝你們週年快樂,第三年啦,可以抱兩啦,願你們再接再厲! :mrgreen:

Billy 發表於 2007-12-4 23:18:45

Hello,又係我!

又黎祝你們週年快樂,第三年啦,可以抱兩啦,願你們再接再厲! :mrgreen:

真係好多謝你重記得我地結婚週年.... :face13:

話咁快又一年 bb已經15個月大 :em19:

再接再厲呢d野梗係留番比你啦... :em12:

Jeffrey Shirley 發表於 2007-12-5 09:38:57

祝 http://marryme.dyndns.org/icons/onion_icon_68.gif 一家大小身體健康,倆夫妻恩恩愛愛。http://marryme.dyndns.org/icons/onion_icon_29.gif

Sure Win 發表於 2007-12-6 16:53:00

多謝晒Grassman Jeffrey & Shirley !:em21:
原來仲有人記得我結婚紀念日! :mrgreen:
頁: [1] 2
查看完整版本: 祝S&B J&A結婚週年快樂