vivian 發表於 2006-11-19 22:04:30

對面酒店

好緊急~

請問有冇人知,入住對面的酒店要多少錢?
很緊急,事關我有幾位內地親戚明天來香港,我需要幫他們找房間。

又請問,怎樣book可以平一點? 有沒有其他平宜的酒店選擇?(只住兩晚)

很緊急,煩請幫忙!!  謝謝.....  :em14:  :em14:  :em14:

Billy 發表於 2006-11-19 22:26:44

Re: 對面酒店

好緊急~

請問有冇人知,入住對面的酒店要多少錢?
很緊急,事關我有幾位內地親戚明天來香港,我需要幫他們找房間。

又請問,怎樣book可以平一點? 有沒有其他平宜的酒店選擇?(只住兩晚)

很緊急,煩請幫忙!!  謝謝.....  :em14:  :em14:  :em14:

我剩係知搵agent一定平過walkin.
以前我有朋友黎通常會叫公司秘書幫我搵相熟agent.
依家......

vivian 發表於 2006-11-19 22:30:44

謝謝您回覆。
對面兩間野唔平
剛才打電話去問,話七百幾,重要加13%....  :em01:

LO LO 發表於 2006-11-20 00:45:39

謝謝您回覆。
對面兩間野唔平
剛才打電話去問,話七百幾,重要加13%....  :em01:

明早去買本新假期啦,內有本叫料王,裡面的廣告會幫到你。

vivian 發表於 2006-11-20 01:00:37

謝謝您們呀!
但我的budget只想$3xx........   :dead:
油麻地有些,明天去問下......  :?:

Tomato 發表於 2006-11-20 02:32:52

但係我見新假期裏面d廣告 through agent訂 好似2xx蚊....(我有老人痴呆 唔知有無記錯...)

sunday 發表於 2006-11-21 12:02:23

我試過住$791/晚,但所有配套跟RC無分別 8)

vivian 發表於 2006-11-21 12:34:04

買了新假期這本雜誌看,有些agent標價$450
謝謝您們的資料,我最後沒有訂
住在老爺家。
頁: [1]
查看完整版本: 對面酒店