史迪仔 發表於 2006-8-23 23:59:25

青衣區邊度有好野食

青衣區除了青衣城外 邊度還有好野食介紹? :oh:

Eddy Lam 發表於 2006-8-24 09:12:34

對面美景有間泰國野幾好食的 可以一試.

grassman 發表於 2006-8-24 09:17:15

美景有間叫Star Cafe,月頭試過,幾OK喎!

Winnie the Pooh 發表於 2006-8-24 10:14:49

如果你想食小食向青怡花園有一間叫偉記
平靚正.........:em11:  :em11:  :em11:
不過佢逢星期四休息........
個老細都係住藍澄灣嘅

sunday 發表於 2006-8-24 12:21:32

怎樣走去青怡?

:lol:

雖然住在青衣以一段時間,但很少在青衣出沒,因為不知怎樣走去 :em18: ,乘車也不知道有什麼車 :em18: ...

Winnie the Pooh 發表於 2006-8-24 13:00:48

怎樣走去青怡?

:lol:

雖然住在青衣以一段時間,但很少在青衣出沒,因為不知怎樣走去 :em18: ,乘車也不知道有什麼車 :em18: ...

88F 响青衣街市落車 隔離啡黃色嘅屋苑就係嘞..........

Tulip 發表於 2006-8-25 00:00:50

對面美景有間日本野-熊牧場幾好食的 價錢合理水準之上不妨一試!

史迪仔 發表於 2006-8-26 00:10:19

Tulip寫到:
對面美景有間日本野-熊牧場幾好食的 價錢合理水準之上不妨一試!

我都食過 都好好食  :yeah:

Sure Win 發表於 2006-8-26 09:49:51

Tulip寫到:

我見過呢間日本店夜晚黑晒,以為唔開添!

Tulip 發表於 2006-8-26 23:50:35

Tulip寫到:

我見過呢間日本店夜晚黑晒,以為唔開添!

佢地星期六晚唔開架,平日就開到9:30pm,呢間日本野啲set 選擇都幾多,食物又拍得住出邊呀~
頁: [1]
查看完整版本: 青衣區邊度有好野食