Tomato 發表於 2006-8-9 21:14:13

我買左張信哲演唱會飛

我買左喇....前幾年佢來香港開演唱會
無人同我去 搞到我無得去...
雖然今次有人諸多藉口唔同我去
但係我仲有可愛ge細妹陪我
好開心呀!!

milk 發表於 2006-8-10 13:17:43

乜咁 arm,我都諗住睇佢演唱會呀,因為佢把聲實在太正啦 :em04:
幾年前買左佢隻精選,我連聽幾次之後就借左俾人(唔記得借俾邊個),到依家都未還返俾我呀 :em06:
Robert 其實唔太鍾意佢,話佢乸喎,但我唔理得佢咁多,我會買埋佢張飛迫佢陪我睇,哈哈哈~

p.s.:上年買唔到草蜢演唱會飛,今年終於買到,下月頭就去睇啦! :em12:

Tomato 發表於 2006-8-10 13:36:30

乜咁 arm,我都諗住睇佢演唱會呀,因為佢把聲實在太正啦 :em04:
幾年前買左佢隻精選,我連聽幾次之後就借左俾人(唔記得借俾邊個),到依家都未還返俾我呀 :em06:
Robert 其實唔太鍾意佢,話佢乸喎,但我唔理得佢咁多,我會買埋佢張飛迫佢陪我睇,哈哈哈~

p.s.:上年買唔到草蜢演唱會飛,今年終於買到,下月頭就去睇啦! :em12:

早知搵埋你啦.....我訂左9月23日星期六.....
原本以為我隻佬陪我 我唔敢買咁貴飛...所以買左100蚊 早知佢唔陪我 我買貴d啦!!

kyu 發表於 2006-8-10 15:08:02

Tomato

"張信哲" - 喜歡! 聲靚及唱功一流!

過火 不要對她說 愛如潮水 別怕我傷心 有一點動心(張信哲/劉嘉玲合唱).....................等等好歌 百聽不厭 我周不時到播來聽! :)

saga 發表於 2006-8-10 16:15:58

Tomato

"張信哲" - 喜歡! 聲靚及唱功一流!

過火 不要對她說 愛如潮水 別怕我傷心 有一點動心(張信哲/劉嘉玲合唱).....................等等好歌 百聽不厭 我周不時到播來聽! :)

不要對她說 愛如潮水 有一點動心  :em11:

bikbark 發表於 2006-8-10 16:21:11

oh......你o地同hales o岩晒河車

Robert 發表於 2006-8-10 16:23:58

oh......你o地同hales o岩晒河車

乜妳唔知道理王別號係假音王咩?妳冇理由唔知架! :lol:

bikbark 發表於 2006-8-10 16:52:45

應該係假音肥腩人

Robert 發表於 2006-8-10 18:02:09

應該係假音肥腩人
o下!妳有冇認錯人呀? :?:

Tomato 發表於 2006-8-10 19:29:10

仲等咩...大家快d去買飛啦.....
佢唱歌真係超好聽....佢有首歌叫"直覺" 我好鍾意聽...
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 我買左張信哲演唱會飛