FireFire 發表於 2006-7-2 04:59:51

慘~~~~最鍾意果兩隊都out左...

一晚走晒~~~~~~~~~~~~ :em01:

Jeffrey Shirley 發表於 2006-7-2 05:13:02

我仲慘!兩日 out 左三隊! :em01:
亞根庭、英格蘭同埋巴西!真係非常非常吾開心。 :em06:

dracula 發表於 2006-7-2 09:36:30

我仲慘!兩日 out 左三隊! :em01:
亞根庭、英格蘭同埋巴西!真係非常非常吾開心。 :em06:

葡汁蝸牛意粉~ 再加隻咸豬手! :em18:

Eddy Lam 發表於 2006-7-2 12:13:50

唉...英格蘭今埸d組織唔錯 此個勢仲幾好 估唔到碧咸傷出 跟住朗尼好
踩唔踩 踩人o個度...  :em03:

巴西仲衰 一開波就俾法國head住o黎踢 俾人逼到一腳似樣d既射門都冇...  :em05:

淨番呢4隊 唯有捧葡萄牙...   :em18:

H and H 發表於 2006-7-2 21:25:22

我最愛既英格蘭:em06:

dracula 發表於 2006-7-3 02:01:37

唉...英格蘭今埸d組織唔錯 此個勢仲幾好 估唔到碧咸傷出 跟住朗尼好

巴西仲衰 一開波就俾法國head住o黎踢 俾人逼到一腳似樣d既射門都冇...  :em05:

淨番呢4隊 唯有"碰"葡萄牙...   :em18:

除o左德國之外 其他三隊我都捧!!!

Eddy Lam 發表於 2006-7-3 09:19:45

唯有寄望意大利搞掂德國啦~

wychan 發表於 2006-7-3 11:08:37

除o左o個四隊之外 其他o既我都捧 :em17:

Robert 發表於 2006-7-3 11:42:03

除o左o個四隊之外 其他o既我都捧 :em17:

除o左o個四強之外 其他o既我都唔捧 :em17: :em17:  :em17:

leemoksau 發表於 2006-7-3 13:15:42

原來禽晚咁精彩呀? :face13:
頁: [1]
查看完整版本: 慘~~~~最鍾意果兩隊都out左...