Tomato 發表於 2006-5-17 20:15:55

Relaxing House Buffet

大家有無食過呢?
(上面自助晚餐成人最新價錢 我見到係$118..詳見新都會海報)

Tomato 發表於 2006-5-17 20:17:20

仲有呢個set dinner....好浪漫個名.......不過我影得好濛. :em18:

Billy 發表於 2006-5-17 22:26:24

我同老婆行過都見到.
d相睇落好似幾正咁.
但係都未去試過.

Tomato 發表於 2006-5-18 01:39:38

我都想同隻佬去浪漫0下.... :oops:
個樣又真係睇落好好味咁...

Sure Win 發表於 2006-5-18 09:23:40

食完後話俾我地聽好唔好食播. :wink:

YY and KC 發表於 2006-6-26 11:45:27

千祈唔好去呀.....我上個星期試左勒 d款式好少 冷盤就只有青口 凍蝦 三文魚同螺 壽司就得幾件 仲要d魚生好差 有張膠紙包住 好似百佳買返黎.....

熱盤就得12款 仲有少少沙律 雪糕亦只有雲呢拿同香芋兩款 仲係雀巢既.....總之就非常唔好食啦...... :em10:

Billy 發表於 2006-6-26 12:05:15

千祈唔好去呀.....我上個星期試左勒 d款式好少 冷盤就只有青口 凍蝦 三文魚同螺 壽司就得幾件 仲要d魚生好差 有張膠紙包住 好似百佳買返黎.....

熱盤就得12款 仲有少少沙律 雪糕亦只有雲呢拿同香芋兩款 仲係雀巢既.....總之就非常唔好食啦...... :em10:

我同老婆上星期五都食完黎.
完全同意你講法.

Sure Win 發表於 2006-6-27 09:23:56

完全唔抵食! :em16:

Tomato 發表於 2006-6-30 13:55:39

0下.......好彩未去食0者..... :em05:

一家四口 發表於 2006-6-30 18:30:59

嘩! 成日諗住近近地去試下,好彩我漏氣冇去到。

咁多唔多D自由人呀? 平時朝早喺大家樂,見親既佢地都真係咁嘈,講野D聲大到好似街市賣菜咁,想靜D咁睇下報紙都唔得 :em05:
頁: [1] 2
查看完整版本: Relaxing House Buffet