hales 發表於 2006-4-23 19:11:55

婚紗頭飾

有無人仲有婚紗頭飾係手 可以借黎影幾張相?
thxthx~~ :em14:

Jeffrey Shirley 發表於 2006-4-24 01:14:06

晚裝o既頭飾就有好多,婚紗頭飾就只有一個,Shirley 話可以借比你喎。 :wink:

RangerX 發表於 2006-4-24 10:42:25

嘩! Jeffrey你真係好人事 你係邊樹辦事呀? :lol:

PS. 借埋Shirley俾我地影又得唔得呢?  :yeah:

Jeffrey Shirley 發表於 2006-4-24 13:47:59

嘩! Jeffrey你真係好人事 你係邊樹辦事呀? :lol:

PS. 借埋Shirley俾我地影又得唔得呢?  :yeah:
嘩!RangerX 你係"Band" 樹人呀!咁押韻o既! :em18:

當見到你問我借 Shirley 去影相o既時候,我就好吾開心。
因為.....點解你吾借埋我呀! :x
我要問下佢個經理人,等等.....老婆妳得吾得閑呀?... :lol:

hales 發表於 2006-4-24 13:55:26

嘩!RangerX 你係"Band" 樹人呀!咁押韻o既! :em18:

當見到你問我借 Shirley 去影相o既時候,我就好吾開心。
我要問下佢個經理人,等等.....老婆妳得吾得閑呀?... :lol:

你著得落高"爭"鞋既話....搵埋你又如何........ :sweat:

Jeffrey Shirley 發表於 2006-4-24 13:59:49

你著得落高"爭"鞋既話....搵埋你又如何........ :sweat:
咁先麻煩你幫我搵對10號半o既高踭鞋吖!吾該! :wink:

milk 發表於 2006-4-24 14:01:56

你著得落高"爭"鞋既話....搵埋你又如何........ :sweat:好想睇~ :lol:

唔好打,咁o岩行過咋~ :lol:

hales 發表於 2006-4-24 14:06:30

咁先麻煩你幫我搵對10號半o既高踭鞋吖!吾該! :wink:

你係咪著先? :sweat:
係既話 即刻去訂做一對俾你又點話? :lol:

RangerX 發表於 2006-4-24 14:12:54

我記得攝影前輩話過: "經典既相片 大多數都係無意中獲得的!"  8)
我都係路過... :oh:

Jeffrey Shirley 發表於 2006-4-24 14:26:44

你係咪著先? :sweat:
係既話 即刻去訂做一對俾你又點話? :lol:
吾洗訂造,我都有一對。我婚姻當日o個對咪係高踭鞋囉! :lol: 都成吋半高架。 :lol: 乜你結姻當日無著咩! :lol:
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 婚紗頭飾