Robert 發表於 2006-4-22 11:48:05

30/04/2006(星期日) : 踩單車

唔知有冇人有興趣o係四月三十號去大圍踩單車入大埔呢? :oh:

日期︰30/04/2006(星期日)

集合時間︰14:15 / 15:30

集合地點︰RC小巴站 / 大圍火車站旁新強記門口等

晚餐另議!

請報名︰
1. Milk & Robert

2.

3.

Jeffrey Shirley 發表於 2006-4-22 12:08:35

我都想去 :face13: ,不過 www.weather.com.hk 話下星期尾會落雨喎! :em03:
點睇呀! :?:

Robert 發表於 2006-4-22 12:24:48

唔係連個天都唔幫我0下話﹖ :x

leemoksau 發表於 2006-4-22 22:28:19

我都想去 :face13: ,不過 www.weather.com.hk 話下星期尾會落雨喎! :em03:

SO ?

John and Esther 發表於 2006-4-22 23:13:28

哎喲! Sorry去吾到。 甘岩果日我地都約左人去大埔踩單車添! 連時間都一樣甘滯!  

但到時睇下見唔見到面啦!

H and H 發表於 2006-4-23 00:59:07

哎吔! 已約左人去bbq喇 又join唔到! 點解成日都見你地唔到架~~

milk 發表於 2006-4-23 01:52:15

點睇呀! :?:落雨都照去 :evil:

到時睇下見唔見到面啦! :P 好呀,到時睇o下撞唔撞到先!

哎吔! 已約左人去bbq喇 又join唔到! 點解成日都見你地唔到架~~妳我相隔多麼遠......(妳我相隔多麼遠)............那年那天可相見......(那年那天可相見)............ :cry:

leemoksau 發表於 2006-4-23 02:27:46

落雨都照去 :evil:

果然係女俠 够豪氣 :em11:
好! 如果落雨我奉陪

Jeffrey Shirley 發表於 2006-4-23 02:49:59

落雨都照去 :evil:

果然係女俠 够豪氣 :em11:
好! 如果落雨我奉陪
RC 真係多女豪俠! :lol:

Robert 發表於 2006-4-23 15:46:31

肥仔,根據www.weather.com.hk話唔會落雨喎!

四月三十日(日) 東至東南風3級  大致多雲 24-26oC  75-85%

咁你o地報唔報名呀?
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 30/04/2006(星期日) : 踩單車