diedsee 發表於 2006-4-2 22:56:17

化妝+攝影

有冇人可以介紹跟全日 ge 化妝+攝影??
另可再介紹租衫就更加好 :oops:

Billy 發表於 2006-4-3 09:21:37

Re: 化妝+攝影

嘩近喇近喇....

幾時姐....

你唔會話"我只係搵化妝租衫同攝影姐又冇話結婚.... :dead: "

攝影我果個麻麻唔介紹喇.

租衫我地去左葵芳甜蜜蜜同尖沙嘴唯美主義...
甜蜜蜜我覺得價錢同款式都幾好還衫又方便service都ok.
不過佢抱d鍊就好差吓最好出去自己再租.

唯美主義我老婆就好鍾意不過就幾貴吓.
我剩租一件婚沙$2500 :em06:

kevin_4389 發表於 2006-4-3 14:51:42

我太太有個朋友識set頭同化妝另外佢男友又識攝影但租衫就要check吓先
如果你有興趣請回復價錢方面要問吓佢先or你的金額大概預幾多?

diedsee 發表於 2006-4-4 09:27:51

我太太有個朋友識set頭同化妝另外佢男友又識攝影但租衫就要check吓先
如果你有興趣請回復價錢方面要問吓佢先or你的金額大概預幾多?
我想搵個跟 full day ge set頭同化妝
日期未 confirm 應該係年尾 or 出年年頭

diedsee 發表於 2006-4-4 09:30:36

嘩近喇近喇....

幾時姐....

你唔會話"我只係搵化妝租衫同攝影姐又冇話結婚.... :dead: "

攝影我果個麻麻唔介紹喇.

租衫我地去左葵芳甜蜜蜜同尖沙嘴唯美主義...
甜蜜蜜我覺得價錢同款式都幾好還衫又方便service都ok.
不過佢抱d鍊就好差吓最好出去自己再租.

唯美主義我老婆就好鍾意不過就幾貴吓.
我剩租一件婚沙$2500 :em06:
我有去葵芳甜蜜蜜 不過都唔算最抵 d 衫 ok 麻 新淨麻?
你地上次租幾多件幾錢 ar??

我今次應該係真 ga 不過要搵到酒樓先 heehee

Billy 發表於 2006-4-4 09:48:41

我有去葵芳甜蜜蜜 不過都唔算最抵 d 衫 ok 麻 新淨麻?
你地上次租幾多件幾錢 ar??

平均~$500一件.
D衫都OK算新淨.

milk 發表於 2006-4-26 00:32:14

大師,妳進展成點呀?好日子決定未呀?

八卦師奶上 :oops:

Tomato 發表於 2006-4-26 09:49:27

攝影唔駛愁.....我地呢度有對好幫手 :lol:
(搵RXXXer & HXXXs.................呵呵呵)

diedsee 發表於 2006-4-26 13:41:38

大師,妳進展成點呀?好日子決定未呀?

八卦師奶上 :oops:

to 八卦師奶

本應決定左 不過已經改左
所以未有日子 ar :zdevil:

diedsee 發表於 2006-4-26 13:42:10

攝影唔駛愁.....我地呢度有對好幫手 :lol:
(搵RXXXer & HXXXs.................呵呵呵)
點敢唔搵佢地 ar ^^ :lol:
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 化妝+攝影