sunday 發表於 2006-3-23 15:04:26

有沒有倫敦住宿好介紹

查過資料:(一人價錢)

民宿 18-20 英磅
hostel 25
hotel 35

好貴呢。 :dead:

年紀大了,不想訓hostel呢 :oops: ,有沒有好介紹呢?
:wink:  :roll:

diedsee 發表於 2006-3-23 19:34:25

我上幾次去住平小小ge都係呢個 price
不我上次去 ge 時候比我留意到呢個 web 有時做 ge promotion 都幾平 http://www.london-discount-hotel.com/
上次都係廿幾磅已經有三星 hotel 又近 underground

sunday 發表於 2006-3-23 20:05:55

謝謝妳的意見,這個網都有看過,但沒有特別留意 :roll: ,可再看看。 :P

20幾磅有單人房,已經幾平呢,是不是有獨立洗手間呢? 8)

dracula 發表於 2006-3-24 02:24:49

謝謝妳的意見,這個網都有看過,但沒有特別留意 :roll: ,可再看看。 :P

20幾磅有單人房,已經幾平呢,是不是有獨立洗手間呢? 8)

victoria 站附近有好多 b&b 十幾磅都有 不過要公用洗手間或者三四個人一間房 另外George st都有 有 d 靚 d 要廿幾卅磅一層 3間房有單人房 不過都係一層一個浴室 男仔冇乜所謂 女仔其實都唔怕o既~

Billy 發表於 2006-3-24 08:08:03

victoria 站附近有好多 b&b 十幾磅都有 不過要公用洗手間或者三四個人一間房 另外George st都有 有 d 靚 d 要廿幾卅磅一層 3間房有單人房 不過都係一層一個浴室 男仔冇乜所謂 女仔其實都唔怕o既~

我要去倫敦 :evil:  :evil:  :evil:

diedsee 發表於 2006-3-24 09:34:19

我上次住ge叫 central park london hotel
有獨立 toilet
不過我住雙人房 要40磅
頁: [1]
查看完整版本: 有沒有倫敦住宿好介紹