dick queenie 發表於 2006-3-14 10:34:13

RC黎緊可能又多一個電視頻道睇

除一般電視台、華娛...等衛星電視外。
收到風,黎緊RC可能會多一個幾正的電視頻道。 :!:
有線A台... :mrgreen:
此台夾雜有線電視裡的新閒、娛樂、劇集....等精彩節目,仲有樓盤傳真添。 :em04:
黎緊世界杯,大家有著落了。 :lol:

p.s. but 我好少睇電視
待續....

grassman 發表於 2006-3-14 11:16:41

我依家都有睇,但反白! :mrgreen:

dick queenie 發表於 2006-3-14 11:31:21

嘩!反白你都睇....睇壞眼呀。
可能遲D唔使呢 :o

grassman 發表於 2006-3-14 11:46:18

嘩!反白你都睇....睇壞眼呀。
可能遲D唔使呢 :o

可以聽新聞和睇英超精華! :dead:

sunday 發表於 2006-3-14 11:59:58

真係好想睇wow

saga 發表於 2006-3-14 18:12:31

我張TV 咭加埋 software coding 可以由反白變做唔反白  :)

grassman 發表於 2006-3-14 19:15:04

我張TV 咭加埋 software coding 可以由反白變做唔反白  :)

:em04:  :em04:  :em04:

可以睇其他x線台嗎? 8)

Tomato 發表於 2006-3-15 11:06:05

真係咁正?我個電視機好耐無開過.....如果有多個台又有野睇 我個電視機就可以復活喇........

calvin and mei 發表於 2006-3-18 00:58:41

幾時有得睇呀!dick 兄 :oh:

dick queenie 發表於 2006-3-29 09:05:45

幾時有得睇呀!dick 兄 :oh:

收到風,應該四月有得睇,
但唔知真定假??? :lol:
我就冇乜影響,因為好少睇電視.... 8)
但作為屋苑資源增值,有好過冇。 :mrgreen:
頁: [1] 2
查看完整版本: RC黎緊可能又多一個電視頻道睇