Tomato 發表於 2006-3-6 00:41:03

有無3月份隔離間酒店buffet資料

你地樓下有無呀?我樓下唔見喎....
有無人知呀?我想要dinner buffet ge資料呀....唔該晒 :em21:

grassman 發表於 2006-3-6 10:27:11

Re: 有無3月份隔離間酒店buffet資料

有無人知呀?我想要dinner buffet ge資料呀....唔該晒 :em21:

最近轉左menu,自助沙律Buffet+自選主菜,HK$98,你可以唔要主菜-HK$78,大小同價,3歲以下免費!  RC住戶正價8折!

Tomato 發表於 2006-3-6 11:18:29

最近轉左menu,自助沙律Buffet+自選主菜,HK$98,你可以唔要主菜-HK$78,大小同價,3歲以下免費!  RC住戶正價8折!

好似唔吸引喎......唔要主菜...係咪淨食沙律 :poor: ?

grassman 發表於 2006-3-6 11:46:47

好似唔吸引喎......唔要主菜...係咪淨食沙律 :poor: ?

有沙律、湯、cakes、甜品.....
總之除湯之外、全部凍食物!

Eddy Lam 發表於 2006-3-6 12:43:17

唔要主菜即係$98-$78=$20...住戶8折 咪即係$16.00?!!  :em07:

grassman 發表於 2006-3-6 13:21:41

唔要主菜即係$98-$78=$20...住戶8折 咪即係$16.00?!!  :em07:

但佢唔比你齋order主菜! :lol:

Tomato 發表於 2006-3-6 14:01:22

主菜有乜食?

grassman 發表於 2006-3-6 15:10:36

主菜有乜食?

唔知係唔係每天一樣,於2月底時是:

1) xxxxx羊扒
2) xxxxx牛柳
3) xxxxx牛利
4) xxxxx咖哩牛腩

Tako and Sukie 發表於 2006-3-6 21:16:40

我星期六先食完唔抵食.

sunday 發表於 2006-3-6 21:43:26

:cry:
頁: [1] 2
查看完整版本: 有無3月份隔離間酒店buffet資料