Jeffrey Shirley 發表於 2006-1-16 00:04:02

克勤終於宣報結婚喇!

好o野! :yeah: 終於都有情人終成萶屬。 :em04:

leemoksau 發表於 2006-1-16 00:19:20

同邊個呀?

Tomato 發表於 2006-1-16 00:52:18

喂...我都好開心呀!! :)
佢仲叫盧淑儀做老婆 好正呀... :em11:
雖然我知好多人會話咁宣佈 係博宣傳....但係我唔理呀...:em20:
我覺得佢真係好好 起碼佢拍拖大大方方 唔會比個女朋友左閃右避 好似唔見得光咁....
我1月28日去睇克勤concert啦 好期待....

Jeffrey: 我0個日聽到shirley個電話鈴聲係婚前的女人 :em12: ....我而家個鈴聲都係克勤...勝情中人呀 :yeah:

leemoksau 發表於 2006-1-16 00:59:17

:P

Jeffrey Shirley 發表於 2006-1-16 01:51:54

喂...我都好開心呀!! :)
佢仲叫盧淑儀做老婆 好正呀... :em11:
我同 Shirley 身為佢既 fans 都好期待哩一刻。
雖然我知好多人會話咁宣佈 係博宣傳....但係我唔理呀...:em20:
如果可以我都希望可以係全世界面前宣佈我娶 Shirley,不過已經吾可以喇 :oops:
我覺得佢真係好好 起碼佢拍拖大大方方 唔會比個女朋友左閃右避 好似唔見得光咁....
我1月28日去睇克勤concert啦 好期待....
我想買 2月3號,不過可能無得賣o路! :poor:
Jeffrey: 我0個日聽到shirley個電話鈴聲係婚前的女人 :em12: ....我而家個鈴聲都係克勤...勝情中人呀 :yeah:
首歌係我幫佢簡傢 :em04: 不過佢吾知歌名。 :zdevil:

leemoksau 發表於 2006-1-16 02:22:44

:P

Tomato 發表於 2006-1-16 21:20:10

做乜莫愁整個咁愁ge公仔....

Tomato 發表於 2006-1-16 21:24:50

Jeffrey 講真一句....我覺得你真係好愛Shirley...
而家好多男人都唔願意落手落腳搞婚禮...但係你令我好感動 :o

Jeffrey Shirley 發表於 2006-1-16 22:52:37

Jeffrey 講真一句....我覺得你真係好愛Shirley...
而家好多男人都唔願意落手落腳搞婚禮...但係你令我好感動 :o
傻啦! :oops: 每人有好多面,有優點亦有缺點,我 D 缺點你見吾到o姐! :oh:

H and H 發表於 2006-1-17 00:03:24

而家好多男人都唔願意落手落腳搞婚禮...但係你令我好感動 :o冇錯! 完全feel到jeffrey既心思~呢d野真係有錢都買唔到!  Shirley 真係幸福!
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 克勤終於宣報結婚喇!