hales 發表於 2006-1-15 19:59:22

Yan and Kilian Wedding

more photos at here:
Album Password = My Mobile Number
:)
http://www.fotop.net/hales/kilian

leemoksau 發表於 2006-1-16 02:35:13

這是三個月之內的第四觀禮,有的在教堂。有的在婚姻註冊處。而每一次都帶給我不同的感觸。

grassman 發表於 2006-1-16 09:51:43

好靚仔呀 Kilian! :em04:

Billy 發表於 2006-1-16 12:29:32

這是三個月之內的第四觀禮,有的在教堂。有的在婚姻註冊處。而每一次都帶給我不同的感觸。

H&H 大少奶&大少爺 積肥&雪梨 到 YAN&KILIAN .....
我都四次喇喎....
你唔止吓嘩....

有D咩野感觸呀....恨嫁???

leemoksau 發表於 2006-1-16 13:21:46

H&H 大少奶&大少爺 積肥&雪梨 到 YAN&KILIAN .....
我都四次喇喎....
你唔止吓嘩....

我錯過咗H&H :(

No啦. 可能坐得遠 冇辦法將注意力集中係靚靚新娘身上 諗起之前係网絡上睇到o既一篇文章. 大概內容係作者參加一個好感人o既婚宴 見証一對新人的幸福後 回家看到另一個不幸的女人---她的母親.

Jeffrey Shirley 發表於 2006-1-16 14:01:13

我都四次喇喎....
你唔止吓嘩....

五次先真......仲有自己o個次! :yeah:

hales 發表於 2006-1-16 14:04:28

我都四次喇喎....
你唔止吓嘩....

jeffery你o的相今我好煩腦.. :oh:
我諗緊點搞好.... :zdevil:
不過同你影果日 啟發左一o的技考 今次kiliyan呢次可以實際應用一下
我還在學習中 特別係閃燈應用...第一次影wedding時我發覺原來我係唔識用閃的.. :oh:

不過你未有相睇未???

Jeffrey Shirley 發表於 2006-1-16 14:07:09

我都四次喇喎....
你唔止吓嘩....

你未有相睇未???
何以煩腦? :?: 有乜問題呀?
仲未有相呀!等緊人回覆呀!

hales 發表於 2006-1-16 14:13:11

我都四次喇喎....
你唔止吓嘩....

你未有相睇未???
何以煩腦? :?: 有乜問題呀?
仲未有相呀!等緊人回覆呀!

無乜野... :oh:
只係自己review過覺得要搞搞佢先得.....哈哈
kiliyan呢set相 唔駛執 只係轉黑白 彩色既就直出無tune過
你果set o希!~要tune先得.....嘿 :oh:

Jeffrey Shirley 發表於 2006-1-16 14:19:57

無乜野... :oh:
只係自己review過覺得要搞搞佢先得.....哈哈
kiliyan呢set相 唔駛執 只係轉黑白 彩色既就直出無tune過
你果set o希!~要tune先得.....嘿 :oh:
你講得咁有技巧,我都大肆明白喇!
不過我可吾可以 keep 一個 original copy 呢?
P.S. 上次借用左你部機,照左o個幾幅相有無留底呀,可吾可以比埋我呢?
Anyway,麻煩哂!Thanks a lot。
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: Yan and Kilian Wedding