milk 發表於 2005-12-24 00:54:42

聖誕蛋糕~

朋友到訪開爬o地,所以整左個聖誕蛋糕來招呼佢地!

記住係睇蛋糕呀!
各位~~聖誕快樂呵~hoo~hoo~~hoo~~~

H and H 發表於 2005-12-24 01:33:18

好靚呀~~真係你整? 好叻呀milk milk

Jess and Burns 發表於 2005-12-24 09:47:03

真係好令喎..
好想食蛋糕呀.~

Sure Win 發表於 2005-12-24 10:17:01

嘩! 好靚呀! Milk 你真係好叻!!! :em11:
我又想食蛋糕...... :o

Tomato 發表於 2005-12-25 17:44:48

果然係入得廚房 出得廳堂ge好老婆....
係咪黑森林?
勁呀....... :em11:

Kiliyan 發表於 2005-12-25 21:47:49

好靚呀!!! 好靚呀!!!
幾時教我地整呀??
呵呵~~~

RangerX 發表於 2005-12-26 11:53:09

多謝晒美麗可愛既milk milk尋日請我同維潔食聖誕蛋糕啊 真係~好~好~好~好~好~好~好~好~好~味~啊~啊~啊~啊~啊~啊~啊~啊~!!!!!!!  :o

正所謂住得近阿milk 食完再refill! 樓上睇食既鄰居 唔恨得咁多架喇~ :em12:
聖誕快樂! 呵~呵~呵~  :yeah:

wychan 發表於 2005-12-26 14:38:40

多謝晒美麗可愛既milk milk尋日請我同維潔食聖誕蛋糕啊 真係~好~好~好~好~好~好~好~好~好~味~啊~啊~啊~啊~啊~啊~啊~啊~!!!!!!!  :o

正所謂住得近阿milk 食完再refill! 樓上睇食既鄰居 唔恨得咁多架喇~ :em12:
聖誕快樂! 呵~呵~呵~  :yeah:

milk 發表於 2005-12-27 02:34:16

多謝~多謝~多謝樓上幾位o既稱讚先~ :o

基本上呢個聖誕蛋糕同您地以前試我整o既蛋糕都係差不多,只係個餅面裝飾改動過,而個聖誕老人、棵樹同草菇都係現成膠公仔,所以原無意外下年都會再見到佢地~ :lol:
果然係入得廚房 出得廳堂ge好老婆....
勁呀....... :em11:喂~番茄妳咪仲勁,妳識整咁多好野食,個芝士肉圓我仲非常回味,而妳o既雪梨茶就更令我溫暖在心頭,好溫馨呵~ :face13:
真真正正係一個入得廚房,出得廳堂o既好好好好好好好好好好老婆呀~ :em11:

註︰妳個保暖壺仲o係我樹,下午還俾妳可好?好靚呀!!! 好靚呀!!!
幾時教我地整呀??
呵呵~~~衰鬼,駛乜我教呀,妳識整甜品o既種類仲多過我啦,係咪~ :wink: 多謝晒美麗可愛既milk milk尋日請我同維潔食聖誕蛋糕啊 真係~好~好~好~好~好~好~好~好~好~味~啊~啊~啊~啊~啊~啊~啊~啊~!!!!!!!  :o

聖誕快樂! 呵~呵~呵~  :yeah:多謝你倆賞面就真啦,如果食完有乜頭暈身興就唔好同我講喇~ :em09:
嘩陳企鵝你嘩都冇用喇~
因為後期我整o個o的係一杯杯獨立制成品,而數量係非常~非常~非常之咁有限,所以樓上好幾位您地要心息喇~ :oh:

Sure Win 發表於 2005-12-27 13:04:51

好靚呀!!! 好靚呀!!!
幾時教我地整呀??
呵呵~~~衰鬼,駛乜我教呀,妳識整甜品o既種類仲多過我啦,係咪~ :wink:

我唔識整 你可以教我嗎? :face13:
頁: [1] 2
查看完整版本: 聖誕蛋糕~