積肥 發表於 2005-12-5 01:27:58

積肥與雪梨 - 新版網頁正式開張

http://marryme.no-ip.org

結婚相暫時不多,遲少少會再加。

milk 發表於 2005-12-5 04:51:01

要睇先o黎開唔到,唔通連個網都唔鐘意我~ :em06:

Jeffrey Shirley 發表於 2005-12-5 13:29:41

要睇先o黎開唔到,唔通連個網都唔鐘意我~ :em06:
可能你夜得濟,個網訓左呢!你試下日光日白再搵下佢吖! :lol:

dick queenie 發表於 2005-12-5 18:58:55

肥仔一句講哂....
你真係好好心機!!!為結婚花左咁多心思。
但要記得上次我同Billy講過既野...
Honey Moon is a very important procedure for a Full Marry :)
That is the best and very sweet memory  :em21: for your couple life.  :oops:
otherwise....you must regret in your life when you get old ... :cry:

Kiliyan 發表於 2005-12-5 23:40:25

我都睇唔到喎.. :poor:

Jeffrey Shirley 發表於 2005-12-8 10:27:41

請問有邊位係去吾到我個網頁傢?
可吾可以話我知呢?

Tomato 發表於 2005-12-8 12:47:28

我去到喎 :mrgreen: ....仲睇到新加ge晚裝相.....

hales 發表於 2005-12-8 13:27:26

睇到阿~
比之前果個好左好多呢!! 你終於放棄左果個RC藍了 :mrgreen:
最重要係誠意滿分! :mrgreen:

個人意見如果頭版個大jpg可以細返少少 可以拎到右邊唔會出現scroll-bar
同埋盡量唔好填滿整個網頁既空位就 留少少空白地方或者將部份
實色淡化 令到個page比較有層次感 就perfect了~因為沒有空白位會
有好大壓迫感呢 :mrgreen:

不過唔緊要! 呢o的都係好minor既野 最重要係你地兩個鐘意就ok! :)

積肥 發表於 2005-12-9 22:07:17

睇到阿~
比之前果個好左好多呢!! 你終於放棄左果個RC藍了 :mrgreen:
最重要係誠意滿分! :mrgreen:

個人意見如果頭版個大jpg可以細返少少 可以拎到右邊唔會出現scroll-bar
同埋盡量唔好填滿整個網頁既空位就 留少少空白地方或者將部份
實色淡化 令到個page比較有層次感 就perfect了~因為沒有空白位會
有好大壓迫感呢 :mrgreen:

不過唔緊要! 呢o的都係好minor既野 最重要係你地兩個鐘意就ok! :)
頭版本來想改但未有時間改 :oh: ,希望於短時間內改好佢啦! :oops:

milk 發表於 2005-12-16 00:54:58

可能你夜得濟,個網訓左呢!你試下日光日白再搵下佢吖! :lol:搵日得閒試o下啦,不過我到依家都未去得到~ :dead:
頁: [1] 2
查看完整版本: 積肥與雪梨 - 新版網頁正式開張