積肥 發表於 2005-11-28 00:28:36

當日攝影有無好介紹,急!

因為小弟太遲搵當日攝影,攪到好多間都爆哂 :dead: ,大家有無熟人介紹呀! :face13:
吾該!吾該! :em14:

Kiliyan 發表於 2005-11-28 00:37:38

我就搵左專業制作..Jessica同H&H都係搵佢 不過你都幾遲喎..要去問下喇! 至於好唔好就見仁見智 因為我既要求唔高~  :roll: 如果你要資料我再比你啦! 佢間shop係金都~ 另外 我朋友0岩0岩結婚 佢就係搵'沙龍天地'都ok喎~

積肥 發表於 2005-11-28 00:44:02

吾該哂!
不過o個間都已經 FULL 哂!
咁你o個 friend o既 "沙龍天地" 好何呀?同埋有無電話啦?

Tomato 發表於 2005-11-28 14:53:35

吾該哂!
不過o個間都已經 FULL 哂!
咁你o個 friend o既 "沙龍天地" 好何呀?同埋有無電話啦?

同我影ge攝影哥哥都幾好.....我地家族有人結婚都係搵佢!!
咁當然唔係好似出面d大舖頭咁又送相簿又送簽名冊....如果你問左其他都係full晒 你有興趣再話我知......

milk 發表於 2005-11-28 22:17:30

e~~~肥仔,點解你唔搵佢呀???
 ︳ ︳ ︳
 ︳ ︳ ︳
\/\/\/

喂~~~o黎喇~~1~~~(閃光燈閃一閃)~~2~~~(再閃)~~~好~

:em09:

RangerX 發表於 2005-11-29 11:54:17

hales同我講過下肥仔哥哥既收費 印象中好似係貴到嘔架!~  :em15:

Billy 發表於 2005-11-29 11:54:27

我就搵左專業制作..Jessica同H&H都係搵佢 不過你都幾遲喎..要去問下喇! 至於好唔好就見仁見智 因為我既要求唔高~  :roll: 如果你要資料我再比你啦! 佢間shop係金都~ 另外 我朋友0岩0岩結婚 佢就係搵'沙龍天地'都ok喎~

我地都係搵左專業..... :oops:

Jeffrey Shirley 發表於 2005-11-29 13:20:50

hales同我講過下肥仔哥哥既收費 印象中好似係貴到嘔架!~  :em15:
我都估到! Hales 哩方面要求比較高! :wink:
不過佢比得起! :lol:

Jeffrey Shirley 發表於 2005-11-30 03:09:48

幣!仲未搵到! :dead:

grassman 發表於 2005-11-30 09:06:54

幣!仲未搵到! :dead:

What's your burget?
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 當日攝影有無好介紹,急!