bikbark 發表於 2005-11-7 11:54:51

美心餅卡

麻煩各位街坊 有無美心西餅卡10大張?
因小妹家中壇主突然話要派餅卡俾同事 令壇主夫人及小妹為之氣結......
anyway 小妹仍要擔此重任 還望各位街坊鼎力相助.

若果大家真係無"存貨" 麻煩會去婚紗展o既街坊可否順道幫我買10張呢?
"釘橋華利乜廚"  :em14:

(最幫手緊係唔收錢俾10張我啦)

wychan 發表於 2005-11-7 11:58:10

我又要呀... 我要大量的七折美心西餅卡...

wychan 發表於 2005-11-7 12:00:24

Re: 美心餅卡

麻煩各位街坊 有無美心西餅卡10大張?
因小妹家中壇主突然話要派餅卡俾同事 令壇主夫人及小妹為之氣結......
anyway 小妹仍要擔此重任 還望各位街坊鼎力相助.

若果大家真係無"存貨" 麻煩會去婚紗展o既街坊可否順道幫我買10張呢?
"釘橋華利乜廚"  :em14:

(最幫手緊係唔收錢俾10張我啦)

如果你好急要的話 我可以讓住d比你應急 我有大約一百張存貨 但你遲d要同我班番來....

Billy 發表於 2005-11-7 13:00:10

我都唔知自己有幾多剩.
幫唔到你.

上次jessica好似話佢重有十幾張...

bikbark 發表於 2005-11-7 14:30:38

我又要呀... 我要大量的七折美心西餅卡...
唔好痴心妄想啦 以我所知 就算識人o係美記做 都只係偶然會有promotion賣73折 仲要係不定時同埋有上限.

通常去expo買齊頭數(i.e. 百字尾如100 200 300咁)就最抵 好似係75折 仲有蛋糕券送.

今次expo美記有擺檔 你o地有買就最好夾埋 仲可以順便幫我買10張 呵呵!

Jess and Burns 發表於 2005-11-7 17:24:02

我係重有10幾張呀.
不過幾多錢 要問下個"古寒佬" 先得.

bikbark 發表於 2005-11-7 17:26:31

我pm你 麻煩報價呀

milk 發表於 2005-11-7 23:43:04

就算識人o係美記做 都只係偶然會有promotion賣73折 仲要係不定時同埋有上限仲要加多樣..........................賣人情..... :em14:

bikbark 發表於 2005-11-8 09:36:49

搞掂luu hehe
Jessica 唔該晒!  :em21:

bikbark 發表於 2005-11-8 09:59:39

就算識人o係美記做 都只係偶然會有promotion賣73折 仲要係不定時同埋有上限仲要加多樣..........................賣人情..... :em14:
人情都唔駛賣太多o既 因為如果同o個個人唔熟 根本都唔會知有員工優惠 益都益d最熟o既先啦.
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 美心餅卡