dick queenie 發表於 2005-11-4 12:58:17

你會申請有線電視嗎

大家久等的有線電視,己經入左藍澄灣。
你地有興趣嗎?唔知月費計劃有冇唔同 :?:

grassman 發表於 2005-11-4 17:40:40

合約太長! No way!

Tomato 發表於 2005-11-4 23:57:42

唔會啦 而家少左睇電視......留返d錢比息好過....

Solskjaer 發表於 2005-11-7 11:46:24

唔申請呀!繼續pplive可以學埋國語.
"費查"國內叫"廢拉柴" :lol:  :em17: 真係貼切過香港叫法.

milk 發表於 2005-11-7 23:54:20

Re: 你會申請有線電視嗎

大家久等的有線電視,己經入左藍澄灣。
你地有興趣嗎?唔知月費計劃有冇唔同 :?:你申請左之後,咁我地咪唔駛申請囉~ :em09:  

最多我倆久唔久進貢一o的"印尼走地雞"同"內地五花腩"俾你進補o下喇~ :em04:

unicorn 發表於 2005-11-8 01:00:17

我一定要用p2p睇 worldcup

古惑天皇
浩氣長存

dick queenie 發表於 2005-11-8 08:34:52

Re: 你會申請有線電視嗎

我倆"印尼走地雞"同"內地五花腩"~ :em04:

:em09:

dick queenie 發表於 2005-11-8 08:41:45

我一定要用p2p睇 worldcup

古惑天皇
浩氣長存

問題一則:
小明向影視會租左套DVD三日兩夜,佢睇完借左比friend,佢個friend叫左成班人上屋企睇呢套DVD......。
請問....下例人仕誰會被告侵權、被捕入獄。
a.小明,b.影視會,c.佢個friend,d.佢個friend其他friends.........。

:em14: 天皇不死

stephenyeong 發表於 2005-11-8 08:48:23

問題一則:
小明向影視會租左套DVD三日兩夜,佢睇完借左比friend,佢個friend叫左成班人上屋企睇呢套DVD......。
請問....下例人仕誰會被告侵權、被捕入獄。
a.小明,b.影視會,c.佢個friend,d.佢個friend其他friends.........。

:em14: 天皇不死
應該是b

stephenyeong 發表於 2005-11-8 13:40:09

有少少想裝有線 但因只有幾個台想睇
( 新聞台、Discovery、BBC、animax、axn)
唔知有無plan 啱 ?
頁: [1] 2
查看完整版本: 你會申請有線電視嗎