Jeffrey Shirley 發表於 2005-9-29 17:26:09

終於攪掂!

今朝一早七點去排隊租車,原來無人同我爭,等到九點開門 Book 左一部 Benz 同一部 BMW。
雖然提早左一日 book,比多一日租錢,好過租吾到。哈哈!

grassman 發表於 2005-9-29 17:37:03

Re: 終於攬掂

今朝一早七點去排隊租車,原來無人同我爭,等到九點開門 Book 左一部 Benz 同一部 BMW。

你唔係呀嗎!D人睇完你個post,第時租車咪要訓通宵!

wychan 發表於 2005-9-29 17:52:32

"終於攬掂" -> "終於攪掂"

grassman 發表於 2005-9-29 18:01:36

可能佢今朝係攬住個counter等既!

Jeffrey Shirley 發表於 2005-9-29 18:06:56

"終於攬掂" -> "終於攪掂"
Thanks a lot.

bikbark 發表於 2005-9-29 18:08:23

佢係排隊王

Jeffrey Shirley 發表於 2005-9-29 18:13:56

咁大個人,自已決定啦! :lol:
不過聽個會所姐姐講,曾經有人係12月中最旺o既時候,o係門口等開門。我都未及佢啦!不過佢地話,租車期間,部車放係 RC 吾洗比停車場錢喎!咁就可以第二日先還車,吾洗上午借下午還啦! :face13:

Jeffrey Shirley 發表於 2005-9-29 18:25:03

Re: 終於攪掂!

佢係排隊王
失禮!失禮!
不過下次吾洗偶我。 :wink:

bikbark 發表於 2005-9-29 18:28:39

不過聽個會所姐姐講,曾經有人係12月中最旺o既時候,o係門口等開門。我都未及佢啦!不過佢地話,租車期間,部車放係 RC 吾洗比停車場錢喎!咁就可以第二日先還車,吾洗上午借下午還啦! :face13:

可能佢今朝係攬住個counter姐姐等既!

不過下次吾洗偶我。

重點所在

grassman 發表於 2005-9-29 19:24:15

不過佢地話,租車期間,部車放係 RC 吾洗比停車場錢喎!咁就可以第二日先還車,吾洗上午借下午還啦! :face13:

嚴格黎講,租車期間,部車放係RC 直至還車前都無再離開RC,咁最後o個段停車場錢就吾洗比!
頁: [1] 2
查看完整版本: 終於攪掂!