milk 發表於 2005-9-13 07:54:06

HK迪迪尼終於開了,您想去嗎?

我.....e家無意慾想去,就算係去都過幾年等佢所有野起好晒先去!

咁您地呢? :detective

dracula 發表於 2005-9-13 07:56:17

Re: HK迪迪尼終於開了,您想去嗎?

我.....e家無意慾想去,就算係去都過幾年等佢所有野起好晒先去!

咁您地呢? :detective

到時....咁o既年紀? 都冇乜童真喇....
(milk...我係話...我 :mrgreen: )

grassman 發表於 2005-9-13 08:10:37

我同GK就去左喇! :mrgreen:

但GW就成日噪住要去! :nowords:

dracula 發表於 2005-9-13 08:13:00

我同GK就去左喇! :mrgreen:

但GW就成日噪住要去! :nowords:

weiwei~ 幾點放煙花o架???
仲有呢... 好唔好玩呀?

grassman 發表於 2005-9-13 08:16:13

九點呀!但最好入場時double confirm。
好唔好玩就睇同邊個去!

milk 發表於 2005-9-13 08:17:37

到時....咁o既年紀? 都冇乜童真喇....
(milk...我係話...我 :mrgreen: )有幾多童真呢家o野就唔駛你粗心喇!

你擔心你自己好過啦,你趁呢幾年好快o的飲多o的"高鈣奶",廢事你遲o的幾廿歲~骨頭脆,唔夠班細路跑就唔好啦! :lol:

dracula 發表於 2005-9-13 08:21:42

查實我而家都冇哂童真...你都好 d 識得 "反老還童" :lol:
去到要同班後生o既話 咁我就唔去喇.... "你" 我都跑唔嬴 何況係 d 後生o既...... :em18:

bikbark 發表於 2005-9-13 09:37:12

我鍾意玩d刺激機動遊戲 所以米老鼠樂園唔係好o岩我玩.
第二次去東京o個個時 玩o左兩個鐘就出原宿行街  :!:

Tomato 發表於 2005-9-13 10:03:48

無乜意欲想去....咁貴d入場費.....
又無snoopy...哈哈...
我細妹勁鍾意唐老鴨同Daisy都話唔去....

vivian 發表於 2005-9-13 12:45:23

去唔去無勿所謂
但要排兩個鐘頭玩一個遊戲,我頂唔順  :dead: (老矣)
p.s. 全世界邊個迪士尼無咁多人? 我寧靜去那個......
頁: [1] 2
查看完整版本: HK迪迪尼終於開了,您想去嗎?