POON 發表於 2005-9-13 17:18:57

即係咩大灰塵到cry!?

我覺得RC好好住 !

CJ 發表於 2005-9-14 09:29:31

請不要誤會 我並沒想到針對任何人 都係吹下水啫... 何況我既人都唔响度咯:wink 但係我既心 仲响大家度既! :oops:

平心而論 呢度唔算太差 當然也不是完美; 都係果句 比上不足 比下有餘; 而家的價錢 算是物有所值了. :)

Billy 發表於 2005-9-14 10:35:22

請不要誤會 我並沒想到針對任何人 都係吹下水啫... 何況我既人都唔响度咯:wink 但係我既心 仲响大家度既! :oops:

平心而論 呢度唔算太差 當然也不是完美; 都係果句 比上不足 比下有餘; 而家的價錢 算是物有所值了. :)

咁你幾時係rc買番個頂層大單位再要請我地上去燒野食呀.... :)  :)  :)

CJ 發表於 2005-9-14 10:52:59

唔啦 而家莫財 加上自己裝修裝到half-life... 真係無能力又無精力:(

grassman 發表於 2005-9-14 11:11:55

咁你幾時係rc買番個頂層大單位再要請我地上去燒野食呀.... :)  :)  :)

佢上o黎仲密過未搬前,我仲覺得佢係我鄰居!

kwcha333 發表於 2021-8-11 22:50:43

咁又真係未聽過.....

隨著冷氣機高頻率的使用和運作,機內積塵的細菌便會愈多
洗冷氣價錢並愈容易透過冷氣風飄向室內。如果長期處於這種室內環境,便有機會因積存於冷氣內的細菌令空氣質素變差間接影響我們人體的健康,並出現頭暈或感冒等症狀
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 青衣藍澄灣不宜長期居住!?