milk 發表於 2005-8-7 09:53:38

入住一周年啦~啦~啦~

今日剛好係我倆口子入住RC一周年啦~ :yeah:

(含情脈脈)---> :face13:  :face13: o係過去o既一年,我倆覺得充實好多,o係未來o既日子裡面,我倆會堅守岡位做RCo既白老鼠o架! :em12:  :em12:

SEVEN 發表於 2005-8-7 12:50:36

恭喜 ! 賀喜 !

dick queenie 發表於 2005-8-7 14:46:20

恭喜 ! 賀喜 !

:em19: 祝年生貴子  :yeah:
~~囉拔仔牙~~~囉拔仔~~~十蚊兜牙~~~十蚊兜~~~ :zdevil:

bikbark 發表於 2005-8-7 18:10:15

Re: 入住一周年啦~啦~啦~

今日剛好係我倆口子入住RC一周年啦~ :yeah:

(含情脈脈)---> :face13:  :face13: o係過去o既一年,我倆覺得充實好多,o係未來o既日子裡面,我倆會堅守岡位做RCo既白老鼠o架! :em12:  :em12:
整乜好似港姐御任d講詞咁

祝白老鼠愈o黎愈心廣體胖 yeah!  :zdevil:

milk 發表於 2005-8-10 01:34:35

Re: 入住一周年啦~啦~啦~

恭喜 ! 賀喜 !多謝些份~ :oops:
好耐冇見妳喇,近況可好? :em19: 祝年生貴子  :yeah:阿的................關生仔咩事? :nowords: 祝白老鼠愈o黎愈心廣體胖 yeah!  :zdevil:大少奶,如果R再係咁體胖落去會好唔"電"o架!!! :em05:

Shearer9 發表於 2005-8-11 00:55:24

我仲有一個月零四日先夠一年 :o

milk 發表於 2005-8-11 23:17:54

係喎,舒利亞,識左你成年幾都仲未上過你地屋企搗亂添! :zdevil:
頁: [1]
查看完整版本: 入住一周年啦~啦~啦~