J and P 發表於 2005-7-31 21:54:05

邊間大學畢業?

你地邊間大學畢業o架?
想知道有幾多校友係RC。

肥度 發表於 2005-7-31 23:23:13

POLYU ~~

Billy 發表於 2005-8-1 08:55:49

以前o既城市理工依家叫城市大學.
唔再叫"理工"架喇. :em16:  
不過我城市理工同城市大學都畢過業.
所以我選左城市理工... :mrgreen:

grassman 發表於 2005-8-1 09:38:11

你第幾屆,我第三屆! 但我POLYU都讀過!

Billy 發表於 2005-8-1 09:46:11

你第幾屆,我第三屆! 但我POLYU都讀過!

我92年畢業咁o即係第幾屆呀. :em18:

POLYU :?:
你老人家果時唔係應該未轉U咩???? :lol:

bikbark 發表於 2005-8-1 09:48:02

原來b哥同草蛇係我師兄
不過我讀o個陣已經係大學 校舍o係九龍塘
草蛇 你係咪o係旺角校舍?

Billy 發表於 2005-8-1 09:54:55

原來b哥同草蛇係我師兄

因為ENGINEERING搬先所以我一入CITY就係九龍塘上堂.
但果時重有D人係旺角上堂.
我重有機會去過旺角校舍..... :mrgreen:

我都可以係你師弟喎.
因為我96年同2000年都有係CITY畢業.... :dead:

grassman 發表於 2005-8-1 10:01:01

原來b哥同草蛇係我師兄

因為ENGINEERING搬先所以我一入CITY就係九龍塘上堂.
但果時重有D人係旺角上堂.
我重有機會去過旺角校舍..... :mrgreen:

我都可以係你師弟喎.
因為我96年同2000年都有係CITY畢業.... :dead:

你點講都係我師弟喇,我頭兩年係旺角,Year 2's last term開始係九龍塘!

Billy 發表於 2005-8-1 10:04:09

你點講都係我師弟喇,我頭兩年係旺角,Year 2's last term開始係九龍塘!

即係早我兩屆啦.
果然係老人家喎..... :lol:

bikbark 發表於 2005-8-1 10:12:06

我都可以係你師弟喎.
我98年畢業呀 你係要認細 咁唯有叫你師兄弟囉  :lol:
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 邊間大學畢業?