diedsee 發表於 2005-7-30 12:30:41

個個都結婚....

攪到我都心動 tim~~
不過我想分兩次
一次註冊 其餘就等到有 mood 先做......係唔係好怪??

milk 發表於 2005-7-30 16:26:11

喂喂~諗清楚喇! :o

分開兩次唔係怪,只係租衫﹑租車方面要俾兩日錢就唔係咁化算嗟!
而且淨註冊當日就未必個個親朋戚友都有時間到來恭賀,但如果到夜晚擺酒就九成都會到!

Tomato 發表於 2005-7-30 16:31:24

結婚好多野搞 一次過煩晒佢好d....
又可能註左冊 "dump 0下 dump 0下"..就唔想再搞其他野 :lol:

Billy 發表於 2005-7-30 17:34:09

結婚好多野搞 一次過煩晒佢好d....
又可能註左冊 "dump 0下 dump 0下"..就唔想再搞其他野 :lol:

同意同意...

diedsee 發表於 2005-7-31 23:13:10

唉....咁煩 我連去格價都懶...

bikbark 發表於 2005-8-1 09:43:32

結婚呢樣野 真係慢又得 快又得......我都係用左半年時間 因為一講結婚 都好多人會比意見同幫手 我自己最煩係同阿爸阿媽講數0個part lor...

bikbark篇文唔係咁0架..... :shock:  :shock:  :shock: 我禁錯掣...改左你篇文Tomato字

Tomato 發表於 2005-8-1 10:46:47

bikbark 我又衰左喇 我想回應你 但係禁錯掣 變左編輯你段文 對唔住 對唔住..........你打我啦

T :em20:B     B:HIT:T

Jess and Burns 發表於 2005-8-1 10:52:55

bikbark 我又衰左喇 我想回應你 但係禁錯掣 變左編輯你段文 對唔住 對唔住..........你打我啦

結婚係一樣好煩既活動.

但做完之後 又真係好令人懷念. 尤其係睇住當日的結婚相 cd dvd 旅行相..... 會覺得好開心. (唔知點解)

可能真係財散人安樂.

bikbark 發表於 2005-8-1 11:20:26

我嬲你.................................唔落
咁小事 no need to say sorry la

bikbark 發表於 2005-8-1 11:51:16

我原本篇文好似係:

唔駛擔心 其實只要你o地係真心想結 去一轉婚紗展已經可以搞掂好多o野啦
反而要諗清楚係咪真係想結
我自己就無話想唔想 不過既然係要o既 就快快手搞晒佢 唔好咁煩
所以好服o個d搞結婚都搞兩年o個d新人(上esdlife大把)
頁: [1] 2
查看完整版本: 個個都結婚....