milk 發表於 2005-7-25 00:36:18

招呼好友~

今晚做了些食物來招呼好友,幸好他們都沒有柴我台 :oops:
還要勞煩我家皇上幫忙招呼及忍耐我們這班女士在 V嘩鬼叫,因為睇港男o麻~哈哈哈~(r. :em21: m.)

milk 發表於 2005-7-25 00:47:54

我係整得5款咋,要另外再叫外賣先夠啊~ :oh:

還有因為要做個蛋糕而昨晚麻煩了伯爵同比利,真係唔該晒兩位~ :em19:

Hotcake 發表於 2005-7-25 01:41:29

嘩 好正呀! 朱師奶...............d野食 :em04:

如果版聚果晚能夠有得食就好lu.......... :em12:

Billy 發表於 2005-7-25 08:50:45

我係整得5款咋,要另外再叫外賣先夠啊~ :oh:

還有因為要做個蛋糕而昨晚麻煩了伯爵同比利,真係唔該晒兩位~ :em19:

唔使咁客氣喎....

diedsee 發表於 2005-7-25 13:24:53

Can u teach me also?

Jess and Burns 發表於 2005-7-25 13:31:52

車! 無我份

Sure Win 發表於 2005-7-25 13:42:18

點解 唔剩返幾件俾我同Billy食呀? :cry:
你好犀利呀  :em11: 整咁多美味食物 下次你教我整!
版聚有得食就最好啦! :lol:

milk 發表於 2005-7-26 01:44:15

Can u teach me also?下次你教我整!教就唔敢當,大家一齊研究o下點整啦,你地想整邊樣?而且又幾時有時間一齊做 :?: 點解 唔剩返幾件俾我同Billy食呀? :cry: 唔好意思呀 :oops: 下次啦!
下次搵日如果或者可能有機會再整的話就預你倆的份量! :mrgreen: 車! 無我份我和一些老朋友聚舊o麻~ :!:

FireFire 發表於 2005-7-26 02:13:49

炸中蝦好吸引~~~ :em18:

milk 發表於 2005-7-26 02:52:59

嘩 好正呀! d野食 :em04: 炸中蝦好吸引~~~ :em18:多謝~ :oops:
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 招呼好友~