milk 發表於 2005-7-20 23:08:14

良好狗主~

昨晚(都11點幾o羅)在L1 有位鄰居拖著狗狗想入 lift,但他看到 lift 內有三數個人及一位小女孩而拒絕入 lift,
而且他還替他的狗狗配戴口罩及在狗狗頸部帶上狗繩,這位狗主真的很為他人設想,非常之好呀~ :em11:

積肥 發表於 2005-7-20 23:57:51

Re: 良好狗主~

昨晚(都11點幾o羅)在L1 有位鄰居拖著狗狗想入 lift,但他看到 lift 內有三數個人及一位小女孩而拒絕入 lift,
而且他還替他的狗狗配戴口罩及在狗狗頸部帶上狗繩,這位狗主真的很為他人設想,非常之好呀~ :em11:
吾通我地見到同一人,隻狗係吾係白色傢! :lol:

milk 發表於 2005-7-21 01:20:48

好似唔係白色喎~ :roll:

積肥 發表於 2005-7-21 01:35:12

好似唔係白色喎~ :roll:
吾好意思,駁錯線添! :oops:

milk 發表於 2005-7-21 01:41:59

咁你就要表示o下你o既歉意喇,遲o的我會俾張電話費單你o架喇~ 8)

積肥 發表於 2005-7-21 01:44:15

咁你就要表示o下你o既歉意喇,遲o的我會俾張電話費單你o架喇~ 8)
我會叫我老母交傢喇! :lol: 吾該!

milk 發表於 2005-7-21 01:51:53

我會叫我老母交傢喇! :lol: 吾該!你一人做事一人當好喎~ :x

Jeffrey Shirley 發表於 2005-7-21 14:00:15

我會叫我老母交傢喇! :lol: 吾該!你一人做事一人當好喎~ :x
子債母還,天經地義吖!吾通個老母睇住個仔死咩! :zdevil:

milk 發表於 2005-7-21 15:10:51

子債母還,天經地義吖!吾通個老母睇住個仔死咩! :zdevil:肥仔媽 :HIT: 肥仔   離晒題喇~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我原本係想講其實RC都有好多好好既狗主o架,只要狗主肯自律一點就根本冇問題!

我本身無養狗,以上只係純個人意見!
頁: [1]
查看完整版本: 良好狗主~