小恐龍 發表於 2005-7-7 11:22:45

有冇人可以租樓給小恐龍阿

小恐龍就快冇地方住了 :em06:

而且又不想搬走

RC有沒有誰可以有$ <6k的樓租給我啊 :face13:

Emil and Jeff 發表於 2005-7-7 13:49:52

Re: 有冇人可以租樓給小恐龍阿

而且又不想搬走

RC 難d wor..

Billy 發表於 2005-7-7 14:10:31

不如你問吓有冇單身女士願意分租間room比你啦.

grassman 發表於 2005-7-7 14:43:01

你唔比 dxxxxxx or Sxxxxxx 想分租架!

leemoksau 發表於 2005-7-7 17:05:26

你唔比 dxxxxxx or Sxxxxxx 想分租架!

dxxxxxx拍緊拖唔方便呱?
Sxxxxxx又係邊個呢?

Eddy Lam 發表於 2005-7-7 17:22:21

Sxxxxxx 係RC足球隊隊友...

Eddy Lam 發表於 2005-7-7 17:42:28

Re: 有冇人可以租樓給小恐龍阿

而且又不想搬走

點解要走呀? 俾人迫遷呀?

dracula 發表於 2005-7-7 22:36:56

小恐龍~ 今次妳真係出路遇貴人喇~ 我有個房 出面炒到七八仟蚊一個月 見係妳...家o下比個半價妳又點話~ 包免費鮮風 以及 morning call 服務 :mrgreen:

6仟蚊而家會唔會難租 d呢?? 其實而家做o緊咩價呢? 好似 A H 單位先做到喎! :?:

小恐龍 發表於 2005-7-7 23:47:24

小恐龍~ 今次妳真係出路遇貴人喇~ 我有個房 出面炒到七八仟蚊一個月 見係妳...家o下比個半價妳又點話~ 包免費鮮風 以及 morning call 服務 :mrgreen:

6仟蚊而家會唔會難租 d呢?? 其實而家做o緊咩價呢? 好似 A H 單位先做到喎! :?:
那個是甚麼啊
你的房子在哪裡啊
感覺好奇怪

FireFire 發表於 2005-7-8 00:02:46

伯爵你係唔係認真架...小恐龍真係諗住租架喎...

另外小恐龍你如果係同一主題唔使post咁多次...攪到我好混亂... :oops:
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 有冇人可以租樓給小恐龍阿