Jess and Burns 發表於 2005-6-15 10:51:29

進場 / 開餐 / 玩遊戲 / 干杯 / bye bye .. 有無咩音樂建議?

到而家都未諗掂 :(  都唔知點算好.......

我本身都諗左d  但係又好似未係好好....

大家可否比d 議見?( 好驚令人失望... :dead: )

進場 : I Swear
開餐 :
1. starwar (sound truck ) or
2. 大腸金煮野食時用的音樂
http://music.xaonline.com/album.asp?id=611   第6首  or
3. 功夫"我不入地獄" 即苦頭幫出場音樂 or
4. 鬥牛音樂.
很苦惱. 因為只能播其中一首. 那一隻較好?

玩遊戲 :
1. 命運交響樂  or
2. 溫拿:玩下啦

又係只可以其中一首

干杯: 飲勝 / 喜氣洋洋 / 未諗到....

bye bye :
1. 必播 : unforgetable
2. 未諗到
3. 未諗到

milk 發表於 2005-6-16 10:59:18

妳地真係好有心思喎 :face13:
反觀我就好懶,當時都冇話特登去揀歌仔添 :poor:(因為我好怕煩 :oops: )

Jess and Burns 發表於 2005-6-16 11:33:36

妳地真係好有心思喎 :face13:
反觀我就好懶,當時都冇話特登去揀歌仔添 :poor:(因為我好怕煩 :oops: )

我鐘意聽歌丫麻.

dick queenie 發表於 2005-6-16 12:30:00

點解唔問下Kyu ,叫佢比D意見 :lol:

\ (^_^) /O

..........佢咁多CD :!:

Jess and Burns 發表於 2005-6-16 14:28:55

佢好似好忙咁.
一係去左開會.
一係去左返工.

不過我都有叫佢幫我找隻歌. . :lol:

grassman 發表於 2005-6-16 15:34:45

揀歌係可以找高人指點,搵首靚歌!

但婚宴的主角是你倆,你們是獨一無異的,婚宴所有安排都以你倆為中心,並非為娛樂嘉賓。 所以建議你選擇一些對你們過去經歷片段有觸動的音樂或歌詞,讓親友進入你們的故事,也讓你們重溫video時,歷久常新!

Tomato 發表於 2005-6-19 14:04:03

喂 我諗到.....其實pride 隻主題曲 "I was born to love you "都0岩做敬酒歌.....
敬到咁上下 仲要加埋d觀眾歡呼聲......哈哈 :lol:

我覺得d歌詞都唔一定要0岩d環節ge 因為d人都唔會點留意d歌詞唱緊乜.....

我當年上豬0個陣係播左叮噹音樂......我原本係諗住做進場音樂0架.....

bikbark 發表於 2005-6-24 11:43:08

jessica 你confirm晒用咩歌未呀?

Jess and Burns 發表於 2005-6-24 11:51:33

jessica 你confirm晒用咩歌未呀?

:em06:  :em06:  未.

bikbark 發表於 2005-6-24 12:08:54

就到啦 仲唔快d

有無諗過用陳百強d歌?
"有了你"幾正
頁: [1] 2
查看完整版本: 進場 / 開餐 / 玩遊戲 / 干杯 / bye bye .. 有無咩音樂建議?