Tomato 發表於 2005-6-14 20:08:05

藍莓醬

請問整cheese cake ge藍莓醬邊度有得賣??葵芳整蛋糕0個兩間有無呢??大約幾多錢呢??

Billy 發表於 2005-6-14 20:56:43

Re: 藍莓醬

請問整cheese cake ge藍莓醬邊度有得賣??葵芳整蛋糕0個兩間有無呢??大約幾多錢呢??

中電旁果間菓子教室有得賣.
十多元一小盒.

Tomato 發表於 2005-6-15 09:07:18

Thanks ...... 等我去買返盒先 :mrgreen:

milk 發表於 2005-6-16 10:52:39

番茄妳整蛋糕呀 :em12: 記住留番舊俾我啊 :face13:

葵涌廣場︰
一樓大家獲側,10元一盒,不過比較細,結論~唔底 :em16:
中電旁菓子教室,12元一盒,比較大盒,結論~好底 :em11:

Billy 發表於 2005-6-16 11:05:23

番茄妳整蛋糕呀 :em12: 記住留番舊俾我啊 :face13:

葵涌廣場︰
一樓大家獲側,10元一盒,不過比較細,結論~唔底 :em16:
中電旁菓子教室,12元一盒,比較大盒,結論~好底 :em11:

果然有C奶格價本色..... :em09:

milk 發表於 2005-6-16 11:07:44

果然有C奶格價本色..... :em09:C奶至底精明眼 :em04: ~ :lol:

leemoksau 發表於 2005-11-18 01:11:55

葵涌廣場︰

果子教室係唔係搬咗呀? 大家獲側果間都搵唔到.

Billy 發表於 2005-11-18 08:13:24

葵涌廣場︰

果子教室係唔係搬咗呀? 大家獲側果間都搵唔到.

果子教室CLOSE左喇.唔知supermarket有冇呢.
我知citysuper有不過一買就要買一瓘...

Tomato 發表於 2005-11-18 17:54:23

我家姐話 佢用藍莓果醬 (查面包0個隻...)都好掂喎!!!

天秤座 發表於 2005-11-21 09:48:30

葵芳邨對面 東亞銀行樓上有一間果子教室 它可能搬到那裡 :)
頁: [1]
查看完整版本: 藍莓醬