bikbark 發表於 2005-6-14 17:58:37

C'est Bon法國餐廳

好多香港人去曼谷都會去o既C'est Bon法國餐廳 (近inter-continental hotel)
o係香港開分店 仲要係o係青衣城添 價錢就似曼谷咁 2百幾蚊食9道菜.

上次去曼谷玩都有試過 真係幾好味
佢開得咁近rc 我諗下次可以著拖鞋去食  :mrgreen:

Billy 發表於 2005-6-14 18:15:10

等我都去試o下先.
我鍾意食鴨胸同鵝肝....正 :em04:

nigelyvr 發表於 2005-6-14 19:54:14

Yes if the taste is more or less the same this is highly recommended.

H and H 發表於 2005-6-14 20:25:50

有咩好既菜色推介呀???

bunnud 發表於 2005-6-15 03:00:33

我都有係曼谷食過但係我覺得呢間野有點名過其實. 我地四個朋友仲一邊食一邊鬧. 環境差味道差服務差

bikbark 發表於 2005-6-15 10:02:04

我o地食o個次又覺得唔錯 可能因為價錢o既關係啦...... 環境就嘈o左d 因為全間都係香港人  :oops:
睇雜誌知道佢開 所以諗住去試多次

上次9道菜o既menu好似有頭盤 沙律 冷盤 龍蝦湯 鵝肝 雪芭 羊架 心太軟 咖啡

saml 發表於 2005-6-15 18:06:03

其實開左響青衣城未呢? 乜野位置呀?

bikbark 發表於 2005-6-15 18:39:52

我上個禮拜睇雜誌話開o左喎  :?:
咩舖位又無留意tim 諗住去到實搵到.......  :oops:

sunday 發表於 2005-6-16 12:04:27

係底層麥當勞隔離 :lol: 。

昨晚7:00中去,都已經book滿,沒得食, :em02: 要事先訂位比較安全。

環境好靜,好似幾舒服。 :em11:
頁: [1]
查看完整版本: C'est Bon法國餐廳