rstfung 發表於 2005-5-30 14:20:35

Rambler Cafe食後感!

昨日係屋企無出街又想食好D  :em18: 所以去咗盛逸間Rambler Cafe食晚飯Buffet  :) 入面只有大約50個位 我大約7點去到 間Cafe內大約有20人 我相信95%以上是RC居民 唔覺有自由人.  :em19:  Buffet $138一位 D嘢食種類很少  :poor: 冷盤沙律只有四五樣比你揀 熱盤只有十樣左右 甜品都有四五樣. 可能因為唔係太多人 每款食物只係放好少出去 成日會加嘢 所以D食物質素都唔係太差 D青口都好新鮮好涷 :em11:  但$138一位就真係唔係好值! :nowords:  我看過佢個Menu 除咗Buffet以外 原本仲有中式小菜供應  :em03: 每款$38-$70一碟 $同酒樓差唔多 我遲D可能會試下 如果好食的話都可能係RC一間比較像樣的餐廳. :lol:

H and H 發表於 2005-5-30 15:04:39

我地係咪有discount???

rstfung 發表於 2005-5-30 17:06:13

RC住客 九折. 但我出到門口時發現東亞或Compass Visa係八五折!

:twisted:  :em10:   :em13:    :HIT:  :em20:

Tomato 發表於 2005-5-31 00:15:25

RC住客 九折. 但我出到門口時發現東亞或Compass Visa係八五折!

:twisted:  :em10:   :em13:    :HIT:  :em20:

係咪任何時段去食都有85折??

Hotcake 發表於 2005-5-31 01:43:38

我都有去過食buffet食物種類真的很少價錢相對有點唔值.
不過我問過waiter除了住戶證外東亞和compass card 都一樣得九折ja!

Tomato 發表於 2005-5-31 10:43:42

咁唔食lu....... :lol:

bikbark 發表於 2005-5-31 11:04:50

其實我想搵個星期日落去食tea  :roll:

diedsee 發表於 2005-5-31 13:29:38

但我又覺得幾好食wor

rstfung 發表於 2005-5-31 14:22:16

對! D食物都都好味 只是貴了少少 其實如果佢响冷盤有埋魚生同壽司都OK ga!

唔知有無人食過中菜呢?  :?: 我想試一試! :zdevil:

但我又覺得幾好食wor

FD 發表於 2005-5-31 23:56:50

咁唔食lu....... :lol:

我四月個陣去食過LUNCH buffet,雖則食物種類真的很少,但質素真係幾好喎,去試下喇。
頁: [1] 2
查看完整版本: Rambler Cafe食後感!