dick queenie 發表於 2005-5-22 10:23:13

各位...有冇醫生好介紹呀??? 最好近近0地啦...

想帶老公去睇醫生...佢又感冒...又咳...琴日"au"咗成日都冇咩起色... :cry:

但我睇過美景嗰個...唔係好掂(可能唔夾啦 8) )

thanks!

q.

Jess and Burns 發表於 2005-5-22 10:26:54

葵芳廣場啦.

2樓c63鋪.徐頌慈女西醫.

幾細心架.

dick queenie 發表於 2005-5-22 11:00:29

葵芳廣場啦.

2樓c63鋪.徐頌慈女西醫.

幾細心架.

Thanks!!!

Q.

老鼠倫大米 發表於 2005-5-22 11:05:47

你試吓呢個醫生佢吾錯好細心

你試吓呢個醫生佢吾錯好細心~~

羅劍雲
長青村青槐樓117號地下

dick queenie 發表於 2005-5-22 13:29:44

Re: 你試吓呢個醫生佢吾錯好細心

你試嚇呢個醫生佢吾錯好細心~~

羅劍雲
長青村青槐樓117號地下

好多謝你! 但我同我老公最終去左青衣城0個間醫療中心度睇...佢話吾想出葵芳,覺得人多車多喎

唉...個醫生用左大概吾過一分鍾(極速),MUG都無講。個結案陳詞就係話佢感冒,不過都係我問先至講左呢兩個字“感冒”

Q.

加菲 Melody 發表於 2005-5-22 14:17:25

其實有時不幸在一d假期病咗又唔知邊到最近有醫生睇可在下列網站看看

http://www.hkdoctors.org/chinese/index.asp

dick queenie 發表於 2005-5-22 14:24:34

其實有時不幸在一d假期病?又唔知邊到最近有醫生睇可在下列網站看看

http://www.hkdoctors.org/chinese/index.asp

正呀!

Q.
:em11:

Eddy Lam 發表於 2005-5-22 14:59:59

涌美都有間診所 個醫生姓嚴 我上次都係睇佢~

dick queenie 發表於 2005-5-23 00:19:37

涌美都有間診所 個醫生姓嚴 我上次都係睇佢~

唔該你呀...不過我哋倆個到而家都唔係好識青衣其他地方...尤其係我!
:|
q.

kwcha333 發表於 2022-10-7 14:59:35

謝謝分享

即熱式電熱水爐因體積細小,可以節省很多空間,因此在安裝位置是沒有限制。 但是,此款水爐需要很大的電力輸出,必須充分確保適合設定的水壓和水量。
頁: [1]
查看完整版本: 各位...有冇醫生好介紹呀??? 最好近近0地啦...