532 發表於 2005-5-9 23:46:22

厕所玻璃架

厕所玻璃架中間個塊跌咗落黎...點算?

肥度 發表於 2005-5-9 23:58:45

用aa 膠攪掂佢...我之前都係咁....

vivian 發表於 2005-5-10 00:19:26

我都有個玻璃袈跌左落地,碎了!     :em01:

piglet 發表於 2005-5-10 10:59:23

我又是中間的玻璃袈跌左落地,碎了!!!是前天的事.又會咁橋的!!
:em01:  :em01:

vivian 發表於 2005-5-10 11:33:25

我係前幾個月的事
有天以為我老公打爛碗 原來係廁所玻璃架   :dead:  
我向管理處報告玻璃架十分單薄很危機
並希望管理處找人幫我安裝打碎了那一格
費用我付
但管理處話唔肯幫
叫我自己出去搵人界玻璃用AA膠癡   :em03:
乜都唔幸幫
呢d就叫酒店式服務了 - "管您都傻"

肥度 發表於 2005-5-10 11:35:12

我又是中間的玻璃袈跌左落地,碎了!!!是前天的事.又會咁橋的!!
:em01:  :em01:

我上個星期朝就跌左落黎啦...好彩無碎到...

真係好無奈..... :em06:

Tomato 發表於 2005-5-10 12:06:10

我就比較好彩 只係跌過好多次玻璃上面鋼架 可以用aa痴返....不過我好想知道

我地個滾你處除左包收滾你費之外 仲有乜野係會理ge呢???

vivian 發表於 2005-5-10 12:18:57

我就比較好彩 只係跌過好多次玻璃上面鋼架 可以用aa痴返....不過我好想知道

我地個滾你處除左包收滾你費之外 仲有乜野係會理ge呢???

呢個管理處咁易做,都話兩年後大家包來做,
到時記得請我返朝9晚5
乜都答唔知,未有公布......  :)    :)   :)  :)

Royhk 發表於 2005-5-10 12:51:28

咁可以點?
已經一年多你覺得管理公司有改進嗎?
如果可以的話真係想換0左佢(除管理員外)!!

vivian 發表於 2005-5-10 13:14:45

咁可以點?
已經一年多你覺得管理公司有改進嗎?
如果可以的話真係想換0左佢(除管理員外)!!

死症!  癡心妄想  :dead:
Wait until term expired and vote "NOT TO RENEW" !!  :em11:
反回現實 - 都係講翻個玻璃架啦   :em08:
頁: [1] 2
查看完整版本: 厕所玻璃架