J and P 發表於 2005-4-10 00:20:02

二按免供期

見人有24M (months) 二按免供咁多,我得12M咋!

你地有幾多二按免供期呀?

Kiliyan 發表於 2005-4-10 00:21:55

Re: 二按免供期

見人有24M (months) 二按免供咁多,我得12M咋!

你地有冇幾多免供期呀?

我地都係24m喎~ 就快要供喇! 會轉過hsbc~ :lol:

Billy 發表於 2005-4-10 00:23:07

15個月.
係一二按都免息免供.
不過過左好耐喇喎.

Billy 發表於 2005-4-10 00:24:45

你地有冇幾多免供期呀?

我地都係24m喎~ 就快要供喇! 會轉過hsbc~ :lol:

但係依家P-2.5咋喎.

J and P 發表於 2005-4-10 00:29:04

你地有冇幾多免供期呀?

我04年2月買,得12M免供,今個月要供2按,我買時樓價又貴,$28X萬,除非升到$350萬以上,否則不可全數轉一按。好慘!  :em01:

Kiliyan 發表於 2005-4-10 00:32:20

你地有冇幾多免供期呀?

但係二按係P喎~ 點都so丫~ 咁你有無轉呀?

Kiliyan 發表於 2005-4-10 00:34:31

你地有冇幾多免供期呀?

我04年2月買,得12M免供,今個月要供2按,我買時樓價又貴,$28X萬,除非升到$350萬以上,否則不可全數轉一按。好慘!  :em01:

哦~ 我地03年5月尾買~ 而家0岩0岩好cover到~ 所以會轉過bank~ :lol:  :lol:

Billy 發表於 2005-4-10 00:35:16

你地有冇幾多免供期呀?

但係二按係P喎~ 點都so丫~ 咁你有無轉呀?

我賣左以前層樓.
然後一次過還晒二按喇.... :oh:

grassman 發表於 2005-4-10 00:35:49

我係九成半,無呢個煩惱!

Kiliyan 發表於 2005-4-10 00:39:58

我係九成半,無呢個煩惱!

九成半咪同我地一樣囉~ 定你係9成or7成呀?
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 二按免供期