Jeffrey Shirley 發表於 2005-4-8 22:44:21

終於都買左兩個櫃

http://www.pricerite.com.hk/common/product/jpg_large/1095006010.jpg http://www.pricerite.com.hk/common/product/jpg_large/1095006018.jpg

- 黃橡木色
- 採用標準環保板材
- 採用天然優質進口橡木皮有手感和質感
- 採用40mm 厚板材堅固耐用
- 採用歐洲全自動化UV生產線生產
- 由著名英國設計師設計 設計時尚簡潔

FireFire 發表於 2005-4-8 22:55:23

積肥....你好似賣緊廣告.... :nowords:

Jeffrey Shirley 發表於 2005-4-8 23:00:46

積肥....你好似賣緊廣告.... :nowords:
咁都比你發現左,我係傢俬舖既 "俄底" 添! :lol:

FireFire 發表於 2005-4-8 23:10:24

係唔係俄底都唔緊要...最重要我地要有((圓供))價... :face13:

Jeffrey Shirley 發表於 2005-4-8 23:22:00

係唔係俄底都唔緊要...最重要我地要有((圓供))價... :face13:

((圓供))價就無喇。
供下又三年,供下又三年,十年都黎緊個,我只係想((供圓))層樓0姐! :lol:

dick queenie 發表於 2005-4-9 01:12:26

積肥大人...請問嗰兩個櫃你打算放响邊庶呀?  你屋企都好多櫃0架囉喎...

q. 8)

Jeffrey Shirley 發表於 2005-4-9 02:24:39

積肥大人...請問嗰兩個櫃你打算放响邊庶呀?  你屋企都好多櫃0架囉喎...

q. 8)
下次你上黎睇下放成點咪知囉! :lol:

diedsee 發表於 2005-4-9 10:11:48

咁你幾時搬入嚟

Jeffrey Shirley 發表於 2005-4-9 11:03:35

咁你幾時搬入嚟
為左吾太大影響我同 Shirley 既情況下,plan 緊! :face13:

vivian 發表於 2005-4-9 11:23:05

Jeffrey 買齊傢私 就快d結婚啦!
凡文俗節 豐儉尤人!
最緊要係兩個人係最想係埋一齊的時候就一齊
就係最快樂!
頁: [1] 2
查看完整版本: 終於都買左兩個櫃