BT 發表於 2005-1-22 13:22:03

搵緊租盤想問幾個問題.

1.638呎中高層大約幾多錢租?
2.交通方唔方便夜晚11點後有無車返籃澄灣?
3.屋苑設施開放晒嗎?
4.有D咩好同唔好既地方提供比呀?
:D thx...

grassman 發表於 2005-1-22 13:30:43

Re: 搵緊租盤想問幾個問題.

1.638呎中高層大約幾多錢租?
2.交通方唔方便夜晚11點後有無車返籃澄灣?
3.屋苑設施開放晒嗎?
4.有D咩好同唔好既地方提供比呀?
:D thx...

2. 緊o係有車啦!不過你要講清楚你係邊樹返藍澄灣。
3. 未! 但呢度無mud設施except勁長泳池!
4. 有好鄰居!有足球隊(買廣告 :oops: ),唔好既就睇o下其他thread吧!

BT 發表於 2005-1-22 14:54:50

2.青衣城&九龍塘~籃澄灣
3.個泳池又真係幾長既
4.有好鄰居有足球隊..又幾過隱喎...
張相係你個仔仔嗎?so cute呀

RangerX 發表於 2005-1-25 09:26:57

我都想知九龍塘返藍澄灣最快最方便既路線係點樣?  :?:  :em14:

grassman 發表於 2005-1-25 09:31:12

九龍塘是個四不通八不達的地點,只有地鐵同KCR。

RangerX 發表於 2005-1-25 10:28:06

:em01: 宜家日日返工都要成八個字至返到公司~

eric_818 發表於 2005-1-25 10:35:15

:em01: 宜家日日返工都要成八個字至返到公司~

咁您之前返工用幾耐時間呢?
88G + 地鐵應該最快. (即係 8 個字返到公司應該係 Standard)

RangerX 發表於 2005-1-25 10:38:08

小弟之前住粉嶺 返工車程係半個鐘

eric_818 發表於 2005-1-25 10:48:12

小弟之前住粉嶺 返工車程係半個鐘

好難將兩「達」地方直接比較.
一處新界北 一處新界西南... ...  :!:

當然您返工返東鐵沿線就一定係粉嶺方便 D
但係如果您要去非東鐵沿線
呢度都算幾方便嫁喇. :em11:

差兩個字啫
早 D 起身啦. :em12:

hales 發表於 2005-1-25 11:10:28

小弟之前家住沙田返工車程只係10分鐘...行路都係15分鐘..
而家都係10分鐘車程...不過"10分鐘" 前面要加上"1小時" :em05:
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 搵緊租盤想問幾個問題.