Kiliyan 發表於 2005-1-13 15:58:21

婚紗雜誌

你地近期有無買婚紗雜誌呀? 我有幾本不過係04年夏天既有興趣可以借閱或約埋一齊睇丫~ 等我今日去睇下有無新一期先~  :)

Robert 發表於 2005-1-13 16:05:59

Re: 婚紗雜誌

Kiliyan︰

哈哈~我有興趣呀,可否借來一看! :o

係播!妳上次話想一齊去學整蛋糕o既,我近排有時間喇 :P 相約一齊去學好嗎?

Kiliyan 發表於 2005-1-13 16:18:51

MilkMilk

好呀!我同事都想學呀! 一齊丫~
我都諗住0係番葵涌廣場學咋...再約時間丫~
不如你上黎我度睇雜誌丫~~~一齊睇開心d嘛~
但係如果你想借番屋企都無問題打比我丫~

Robert 發表於 2005-1-13 16:21:34

Thanks ~ :)

andy and phy 發表於 2005-1-13 16:26:08

我有一月份o既"婚禮" "新婚通信" & "all about wedding" 之前o個d我都有 (不過冇買齊).  如有需要 請pm我

Kiliyan 發表於 2005-1-13 16:33:24

我有一月份o既"婚禮" "新婚通信" & "all about wedding" 之前o個d我都有 (不過冇買齊).  如有需要 請pm我

e...pm唔到比你既! 我想借一月份既'all about wedding'呀...請問你住邊座呀?

andy and phy 發表於 2005-1-13 16:36:35

e...pm唔到比你既! 我想借一月份既'all about wedding'呀...請問你住邊座呀?

已pm你 pls check.

POON 發表於 2005-1-13 16:50:21

好多待嫁姑娘喎 !  :em04:  :em04:

Kiliyan 發表於 2005-1-13 17:04:28

Pooh

大家咁話~
:em19: 哈哈....

H and H 發表於 2005-1-13 22:37:00

MilkMilk

好呀!我同事都想學呀! 一齊丫~
我都諗住0係番葵涌廣場學咋...再約時間丫~
不如你上黎我度睇雜誌丫~~~一齊睇開心d嘛~
但係如果你想借番屋企都無問題打比我丫~係咪真架 一齊睇傾下計吖 幾時呀???
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 婚紗雜誌