grassman 發表於 2005-1-10 10:25:23

新隊員登記處!

開個thread比新人登記!

p.s: 急徵龍門及領隊! :em14:

FireFire 發表於 2005-1-10 10:50:12

各位好...我係36號FireFire...
唔好意思...到現時為止都未有時間落場同大家踢番場波...sorry..  :em06:

piglet 發表於 2005-1-11 17:10:31

借問聲係咪仲收緊人呀?? :em14:  :em14:

見你地話波衫都做好.....
會唔會太遲呢我? :em01:

grassman 發表於 2005-1-11 18:15:46

借問聲係咪仲收緊人呀?? :em14:  :em14:

見你地話波衫都做好.....
會唔會太遲呢我? :em01:

唔會太遲,其實我地都係想結集RC裡面有共同興趣既人一起玩。大家同村,同聲同氣嗎 :em19: !

配合各人參加既目標唔同(有些只想閒時娛樂一下,有些就想比賽競技),所日後我地都會有自己人互對,及對外隊!

波衫可以每隔一段時間再訂做(反正都係大路波衫)!

但見你個sex icon係female,咁你會係....小豬仔定小豬女呀! 你有冇踢開咩位置o架?

yee 發表於 2005-1-12 05:03:01

新隊員登記有何手續? :!:

grassman 發表於 2005-1-12 11:10:31

Welcome!
Update 左你落個list度 la!
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=73089#73089

最好介紹下自己同踢咩位,方便既話就PM我你既contact no.吧!

yee 發表於 2005-1-15 00:24:32

刪除

Welcome!
Update 左你落個list度 la!
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=73089#73089

最好介紹下自己同踢咩位,方便既話就PM我你既contact no.吧!

其實不是我本人參加是本家人一份子因他上不到本網頁故代他登記
他名叫kelvin2xyears old擅長踢右中場或後衞.

dracula 發表於 2005-1-15 00:56:16

電話最好唔好 post 出o黎呢~ 小心小心~

yee 發表於 2005-1-15 01:34:41

電話最好唔好 post 出o黎呢~ 小心小心~

那如何PM-contact no.

dracula 發表於 2005-1-15 01:40:27

pm to grassman~ 佢係領隊~
又或者 pm to 龍門 即 eddy~
:em12:
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 新隊員登記處!