POON 發表於 2005-1-9 00:07:00

你認為"TVB"選十大最受歡迎男歌手 - 公平嗎 ?

如題 !
不如我地又玩下o羅 !  :mrgreen:

POON 發表於 2005-1-9 00:09:43

如果以前我會選"LEON" 超級偶像..雖然佢講野就假左小小..
現在會選"古巨基"..."掂" !

Tomato 發表於 2005-1-9 00:29:04

如果講受歡迎程度 咁係公平ge....

我永遠支持克勤
克勤永遠係我心目中受歡迎男歌星~~~

唔好意思 我太激動....

肥度 發表於 2005-1-9 00:38:05

華仔既地位無可取代.
克勤既實力係公認.
基仔要俾多小小時間啦.
華仔攞到都係實至名歸.

如果以前我會選"LEON" 超級偶像..雖然佢講野就假左小小..

黎明...我就不敢苟同啦
四大天王佢最吾得...郭富城都跳得學友好唱得 華仔唱歌都好過黎明有高音有低音....
黎明d歌 真係...平 平無奇...聽真d...得大細聲...佢好明顯係現今樂壇景象既始創人... 得個樣...

grassman 發表於 2005-1-9 00:43:46

女歌星獎就假都痺啦!

Tomato 發表於 2005-1-9 00:53:38

我希望陳奕迅快d重出江湖....

hales 發表於 2005-1-9 00:54:59

如果個獎叫做最佳男歌星 一定唔會係劉生lor....

我永遠支持克勤

O衣? 有同好喎 :mrgreen:

Tomato 發表於 2005-1-9 01:04:35

我永遠支持克勤

快d give me five yeah!!!!!

Tomato 發表於 2005-1-9 01:07:41

全晚最騎呢ge獎係phone投歌....

Jeffrey Shirley 發表於 2005-1-9 01:50:29

我永遠支持克勤

快d give me five yeah!!!!!

吾該都比個 5 我吖!
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 你認為"TVB"選十大最受歡迎男歌手 - 公平嗎 ?